depressierelatietherapieburnoutstresspsychotherapierouwverwerkinghaptonomie opleidinghaptonomie utrecht

Op zoek naar haptotherapie arnhem?


haptotherapie arnhem
 
Haptonomische begeleiding Haptotherapie Massage Forza Elst Arnhem.
Hier kun je terecht voor haptonomische begeleiding bij onder andere persoonlijke ontwikkeling, zwangerschap, gezinsuitbreiding, ouderschap, relaties en studiebegeleiding, workshops en haptotherapie. Daarnaast worden er massages bij inspanning en ontspanning, zwangerschapsmassages en cursussen Shantala babymassage gegeven. De praktijk is centraal gelegen aan de Valburgseweg 42 in Elst en Hanneke Klein-Buijssen staat voor je klaar.
Home Geeke Booij.
Jij kan je gevoel gebruiken in relatie tot jezelf, de ander en je omgeving. Haptotherapie is heel effectief bij fysieke, emotionele, sociale en mentale uitdagingen in het leven en nodigt je uit tot reflectie op eigen leiderschap. Luister meer naar je lichaam, hoor wat het nodig heeft en ga voor langdurig effect. Je lichaam is je enige huis in het heelal, zorg er goed voor! Blogs over Self-care/ zelfzorg, haptonomie, energiemanagement, gezondheidszorg ondernemerschap. Laatste nieuws: Ik schrijf een boek over Hoe je goed voor jezelf kan leren zorgen. Wil je op de hoogte blijven hierover? Klik dan op deze link. Wil je graag een intake? Maak eenvoudig en snel nu een afspraak. Ik zoek contact met je om te onderzoeken of je nog aanvullende vragen hebt. Al in de praktijk bekend? Gemak dient de mens; Je kan zelf eenvoudig nieuwe afspraken toevoegen of verwijderen. Voor meer informatie of vragen ben ik bereikbaar op 026-3519235 of stuur een bericht naar info@geekebooij.nl. Stromend, Stralend en Scherp. Vakvrouw in het versterken van je Voelende Vermogens. Ze werkt 35 jaar in de gezondheidszorg, waarvan ruim 10 jaar als zelfstandig Haptotherapeut Self-care Coach in Arnhem.
Praktijk voor Haptotherapie Arnhem Wout Elzinga.
Praktijk voor Haptotherapie Arnhem. Hallo, en welkom op de website van de praktijk voor haptotherapie van Wout Elzinga. Op deze website vind je informatie over wat haptotherapie nu precies is en wanneer je het zou kunnen gebruiken, op de pagina Haptotherapie.
Haptotherapeut Gelderland AlleHaptonomen.nl. Haptotherapeut Gelderland AlleHaptonomen.nl.
Praktijk Marron Haptotherapie. Haptotherapeut / Coach. TIPVERMELDINGEN HAPTONOMEN EN HAPTOTHERAPEUTEN IN GELDERLAND. AlleHaptonomen.nl Gelderland Een haptonoom of haptotherapeut in Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Doesburg, Tiel ed. Bent u haptonoom of haptotherapeut en wilt u ook goed gevonden worden op internet, via Google, en dus ook op AlleHaptonomen.nl vermeld staan, klik hier.
Haptotherapie arnhem velp 12feel Homehaptotherapie12feel Arnhem Geeke Booij.
Naast Haptotherapie v erzorgt ze ook Coaching en trainingen. Haar praktijk is op de prachtige locatie Landgoed Rennen Enk/Isula Dei in Arnhem. Wil je meer weten? Laat een bericht achter of bel me op 026-3519235. Bezoek ook www.haptotherapie-arnhem.nl of www.geekebooij.nl. Lees verder over Haptotherapie.
Haptonomie, je voelt meer dan je denkt Spreng Coaching Arnhem.
Haptotherapie valt onder complementaire zorg en wordt vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering. Lees meer op haptotherapiearnhem. Heb je vragen of wil je meer informatie. Vonny liet het niet alleen bij inzicht geven, maar gaf ook praktische tips om op en andere manier om te gaan met de moeilijkheden, en hoe om te gaan met de eraan verbonden emoties. Ik wil je bedanken omdat je mij weer levenslust en zelfvertrouwen hebt gegeven.Leren omgaan met de MS en van mij zelf heb leren houden. Ik zal jou en onze gesprekjes gaan missen. Het is voor mij wel een enorme eye opener geweest hoe ik mezelf in de passiviteit gevangen hield. Heel veel dank voor je aandacht; je opmerkingsvermogen en inzichten die je me gegeven hebt. In ieder geval tot ziens. Vonny Nuijten Akker 71 Akkerwindestraat 71 6832 CV Arnhem Telefoon 06 102 489 34.
Haptotherapie Arnhem Lisetta Schenk.
Therapiepsycholoog.com Arnhem Lisetta Schenk. 6828 JD Arnhem. Stuur een bericht. Goed dat je de stap gaat zetten. Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op. Je bent welkom voor haptotherapie en relatietherapie. In haptotherapie leer je te luisteren naar wat werkelijk belangrijk is voor jou.
Welkom op de website van HdH Haptotherapie de Hagen.
Welkom op de site van Haptotherapie de Hagen, Arnhem. Haptotherapie is de therapeutische toepassing van haptonomie. Haptonomie gaat over het raken of geraakt worden in het gevoel. Je lijf geeft je meer signalen over hoe jij je voelt dan je denkt.
HaptoConsult, GZ-haptotherapeut te Arnhem. 1e gesprek vrijblijvend.
Recensies en klanten Wat zeggen anderen over HaptoConsult? Diana: De heer Arntz is wat mij betreft een topper in zijn vak en we. Over HaptoConsult HaptoConsult is een haptotherapie praktijk in Arnhem. René Arntz is eigenaar en GZ haptotherapeut sinds 2003.
Liesbeth Woldendorp Reva Donders.
Mijn opleidingen heb ik gevolgd bij het Wetenschappelijk Instituut voor Haptonomie bij Veldman Junior en aan de Akademie voor Haptonomie in Doorn. Tevens heb ik een eigen praktijk voor haptotherapie in Gezondheidscentrum Onder de Linden in Arnhem. Hier geef ik haptotherapie en haptonomische zwangerschapsbegeleiding.
Praktijk Marron Haptotherapie Velp, Arnhem e.o.
Velp ligt tegen Arnhem aan en is goed bereikbaar vanuit Rheden, De Steeg, Ellecom, Dieren, Rozendaal, Westervoort, Duiven, Huissen, Driel, Doorwerth en alle omliggende dorpjes. Je bent van harte welkom! Wil je meer weten of een afspraak maken? Ik heb geen wachtlijst, je kunt snel bij mij terecht, eventueel ook s avonds. Ik hoor graag van jou! Je kunt me bellen of een bericht sturen via WhatsApp of e-mail.: Praktijk Marron, Haptotherapie Velp.
Home haptonomie en haptotherapie Cursussen Opleidingen Nascholing.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Uit de richting Utrecht.: Snelweg Utrecht Arnhem A12. Afslag Driebergen/Zeist N225. Rechtsaf richting Driebergen/Doorn. Bij rotonde rechtdoor. Bij verkeerslichten net na benzinepomp TINQ rechtdoor rijden.

Contacteer ons

haptonomie eindhoven
haptonomie betekenis
haptotherapie nijmegen
aanraken
marcel van duursen
cursus haptonomie
nijmegen oss
arno tromp
haptotherapie haarlem
haptonomie zwolle
haptonomie leeuwarden
kinderhaptotherapie
haptotherapie arnhem