depressierelatietherapieburnoutstresspsychotherapierouwverwerkinghaptonomie opleidinghaptonomie utrecht

Op zoek naar haptonomie leeuwarden?


haptonomie leeuwarden
 
Marianne Hooijdonk Praktijk voor Haptotherapie, Haptonomische Zwangerschapsbegeleiding en Energetische Therapie.
Als je je afvraagt of haptotherapie iets voor jou is, kan je doorklikken naar de veelgestelde vragen. Ik ben een erkende geregistreerde GZ-haptotherapeut en bied individuele behandelingen, zwangerschapsbegeleiding en ouder en kindbegeleiding in de leeftijd van 0 tot 1 jaar.
Over Jel-An.
Praktijk voor haptonomie Leeuwarden. Geboren en getogen in Leeuwarden, ben ik fysiotherapie gaan studeren in Enschede. Sinds 1985 werk ik in een ziekenhuis. In die jaren heb ik met bijna alle specialismen en mensen met veel verschillende klachten of problemen gewerkt.
Home.
Praktijk voor haptonomie Leeuwarden. Dank u wel voor het bezoeken van onze webside. Wij gaan er van uit dat u naar informatie zoekt over haptonomie, haptotherapie of misschien over ons. Niet alles is zichtbaar, maar wij hebben ons best gedaan een tipje van de sluier op te lichten.
Home Tienstra Haptonomie.
lees meer over Groepen en Teams. Margreet Tienstra is haptotherapeut en biedt haptotherapie en coaching op basis van haptonomie in Leeuwarden: Al jong was ik gefascineerd door de relatie tussen verbale en non-verbale communicatie en de gevoelsmatige laag van interactie.
Haptotherapie Willy Konter, praktijk voor.
Wat is haptonomie? Voor welke klachten ga je naar een haptotherapeut? Haptotherapie voor kinderen en ouderbegeleiding. Haptotherapie voor Friesland, Drenthe en Groningen. Welkom op de site van mijn haptotherapiepraktijk. Ik heet Willy Konter, ben Gezondheidszorg GZ haptotherapeut en sinds 2007 geregistreerd bij de Vereniging van Haptotherapeuten VVH. Ik ben al enige tijd werkzaam als haptotherapeut in Friesland in de omgeving van Leeuwarden en Drachten.
Haptonomie Leeuwarden Haptotherapie, Haptonoom De Telefoongids.
Haptonomie in Leeuwarden. Haptonomie in Leeuwarden. Haptotherapie Coaching lid VVH Angelique Esser. Margaretha de Heerstraat 2, 8921AK, Leeuwarden. Beoordeel dit bedrijf. 058-2152568 Toon nummer. Emmakade 59, 8921AG, Leeuwarden. Beoordeel dit bedrijf. 06-12684420 Toon nummer. Marowijnestraat 30, 8931BT, Leeuwarden. Beoordeel dit bedrijf.
Haptotherapie Friesland gevestigd in Leeuwarden en Goutum.
In 1997 is Haptotherapie in Leeuwarden en Goutum met een praktijk gestart. Maak een afspraak. Krijgt u vergoeding? Wat anderen zeggen.: Afke, je hebt ongelooflijk veel voor mij betekend. Je bent voor mij een therapeutische moeder, een veilige plek om naar toe te gaan. Ik kom van heel ver en heb erg veel meegemaakt en jij hebt me keer op keer laten voelen dat ik goed ben zoals ik ben en dat het veilig is om te voelen wat er is en dat ik mijn eigen ruimte/plek in mag nemen. Je hebt me altijd gesteund en gestimuleerd en mij geholpen om in mijn kracht te staan. Je bracht me altijd terug naar mijn basis om van daaruit te leven. Ik ben je hier ontzettend dankbaar voor, dat is niet in woorden uit te drukken. Afke is heel gevoelvol. Hierdoor voel ik de ruimte om alles er te laten zien. Haptonomie bij Afke heeft mij geholpen om gevoel en verstand in balans te krijgen.
WILMA Haptonomie Tigchelaar.
Ik ben Wilma Tigchelaar en ben in 1973 geboren. Ik ben samen met mijn ouders, broer en zus opgegroeid in Stiens. Na het VWO ben ik in Nijmegen fysiotherapie gaan studeren. Na de opleiding ben ik gaan werken in Leeuwarden in een praktijk voor fysiotherapie.
Haptonomie Posthuma ruimte, relatie en beweging.
Voor mensen die geen of onvoldoende balans hebben tussen het voelen en het denken en daardoor klachten ontwikkelen. Haptonomie Posthuma Emmakade 59 3e etage; lift aanwezig 8921 AG Leeuwarden 06 1268 4420 info@haptonomieposthuma.nl www.haptonomieposthuma.nl. Elske Posthuma GZ-haptotherapeut Emmakade 59 Leeuwarden.
Haptotherapeut Esser Leeuwarden.
Mijn begeleiding draait om contact, bevestiging, het aanvaarden en waarderen van jezelf zoals jij bent. Contact dat je raakt, waardoor beweging en groei weer mogelijk worden. Lees hier meer over Angelique. De begeleiding vindt plaats in haar praktijk Haptotherapie Leeuwarden.

Contacteer ons

haptonomie eindhoven
haptonomie betekenis
haptotherapie nijmegen
aanraken
marcel van duursen
cursus haptonomie
nijmegen oss
arno tromp
haptotherapie haarlem
haptonomie zwolle
haptonomie leeuwarden
kinderhaptotherapie
haptotherapie arnhem