depressierelatietherapieburnoutstresspsychotherapierouwverwerkinghaptonomie opleidinghaptonomie utrecht

Resultaten voor haptonomie eindhoven


haptonomie eindhoven
 
Ordina ICT voor mensen.
Datamigratie en het belang van datakwaliteit. Partnership Ordina en SAS speelt in op digitale transformatie van organisaties. Nieuwsbericht, 11 juni 2018 Ordina Data Finance Solutions wint Gouden Lotus Award 2018. Nieuwsbericht, 29 mei 2018 Ordina wint NK Software testen 2018.
Emma van Santen Fysiotherapie Haptonomie in Eindhoven Fysiotherapie Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Toon streetview weergave Sluit streetview Geen Streetview aanwezig. Vergroot de kaart. Onze bezoekers over Emma van Santen Fysiotherapie Haptonomie in Eindhoven. Algemene indruk van dit bedrijf.: Beoordeling service van dit bedrijf.: Prijs/kwaliteit verhouding van dit bedrijf.: Gerelateerde bedrijven Emma van Santen Fysiotherapie Haptonomie Eindhoven.
Home Haptocentrum.
In 2002 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven. En tot op heden werkzaam als fysiotherapeut in Geldrop. Door verschillende specialisaties ben ik bekend met houding en bewegingsproblemathiek, overbelaste spieren en problemen zoals hoofdpijn, hyperventilatie en kanker. Toen ik in 2016 afstudeerde als haptotherapeut aan de Academie voor Haptonomie in Doorn, ben ik mijn eigen praktijk gestart in zowel Geldrop als Veldhoven.
De opleidingen haptonomie en haptotherapie Cursussen Opleidingen Nascholing.
De Opleiding Haptonomie is geaccrediteerd voor het deelregister Algemeen fysiotherapeut van het Centraal Kwaliteitsregister voor Fysiotherapie. De Opleiding Haptonomie is door StADAP geaccrediteerd voor de beroepsgroepen ergotherapeuten, huidtherapeuten en logopedisten en oefentherapeuten cesar en mensendieck. De Opleiding Haptotherapie is erkend door de Vereniging van Haptotherapeuten en de SPHBO.
Haptonomie Jeanne de Bie.
Het in contact zijn met jezelf, met de ander en met de wereld om ons heen. Haptonomie nodigt uit tot de ontmoeting die ons in ons gemoed raakt. Voelen staat centraal. Haptonomie richt zich op de ontwikkeling van het gevoelsleven en de gevoelsmatige wisselwerking tussen mensen.
Wie is Lily Mathlener? Fysiotherapie Heikant.
Mijn eerste scholing was een 6 jarige opleiding bij Frans Veldman, later gevolgd door een opleiding in Doorn aan de Academie voor Haptonomie. In 2008 studeerde ik af in Doorn en sloot ik mij aan bij de Vereniging van Haptotherapeuten VVH.
Ensense, praktijk voor Haptonomie en Haptotherapie Eindhoven.
Inloggen voor pakkethouders. U bent hier.: Ensense, praktijk voor Haptonomie en Haptotherapie Eindhoven. Ensense, praktijk voor Haptonomie en Haptotherapie Eindhoven. Artsenpraktijk voor alternatieve geneeskunde. Adres Don Carlos 1. 5629 NW Eindhoven. Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier.
Welkom! Uitzicht Haptotherapie EMDR en Verliesbegeleiding.
Een cliƫnt vertelt over zijn ervaringen met EMDR en haptotherapie bij Uitzicht: Vorig" jaar was ik op een punt dat ik wist dat ik iets moest doen met mezelf, maar ik wist niet wat. Manu Keirse: luisteren is verdraaid moeilijk.
Welkom bij Haptonomie Center.
Haptonomie center is gevestigd in het MCA M edisch C entrum A alsterweg in Eindhoven. Wat schuilt er achter de naam" Haptonomie center" We leven in een snelle en enerverende tijd, waarbij het van belang is om in goed contact te zijn met ons zelf.
Haptotherapie Deurne Djem Psychosomatiek.
Bekijk hier enkele foto's' van de verschillende ruimtes. Neem contact met ons op als u interesse heeft. Marcel van Duursen, Haptotherapeut. Strijp S Glasgebouw. 7e verdieping, ruimte 7011. Torenallee 45 Eindhoven. Peperstraat 125554 EJ Valkenswaard. 06 524 337 63 Arienne.
Home Loes de Roos.
Kennis maken met elkaar, bespreken waar je mee zit en hoe ik kan helpen, kost je een uurtje van je tijd. Daarna bepaal jij of dit het moment is om in beweging te komen en die dingen aan te pakken waar je nu mee worstelt.
Mieke Havik Haptonomie Praktijk voor haptotherapie.
Welkom op de website van Mieke Havik Haptonomie! Mieke Havik Haptonomie is een al jaren bekend en erkend praktijkadres voor haptotherapie. Dit is gevestigd te Heeze in Noord-Brabant nabij Eindhoven. Op deze website vindt u antwoord op de volgende vragen.:

Contacteer ons

haptonomie eindhoven
haptonomie betekenis
haptotherapie nijmegen
aanraken
marcel van duursen
cursus haptonomie
nijmegen oss
arno tromp
haptotherapie haarlem
haptonomie zwolle
haptonomie leeuwarden
kinderhaptotherapie
haptotherapie arnhem