depressierelatietherapieburnoutstresspsychotherapierouwverwerkinghaptonomie opleidinghaptonomie utrecht

Resultaten voor cursus haptonomie


cursus haptonomie
 
Medisch centrum De Praktijk Hoorn Haptonomie: Contact maken met je lichaam.
Haptonomie is geschikt bij klachten zoals.: Problemen met acceptatie of verwerking van verlies rouwverwerking. Onrustig en opgejaagd gevoel. Moeite met aangeven van grenzen. Problemen met intimiteit en nabijheid. In onze praktijk in Hoorn wordt ook Haptonomische zwangerschapsbegeleiding gegeven. Klik hier om de cursus te bekijken op onze website.
Haptonomie en therapie Mariette Bogaers Cursus Droomwerk.
Voor meer informatie en inschrijving: 06 48276452 of via de mail mariette@haptotherapiecuijk.nl. Deze cursus kan op aanvraag gegeven worden. Haptonomie en therapie Mariette Bogaers Licht op je levensweg. Ervaringen van cliënten. Haptonomie en therapie Mariette Bogaers 2019 All Rights Reserved.
Informatiebijeenkomst haptonomie ITH gratis Agenda Nijmegen.
Dan zijn onze jaarlijkse informatiebijenkomsten een uitstekende gelegenheid om u goed te oriënteren. U kunt dan uitgebreid kennismaken met ons instituut, onze visie op haptonomie en haptotherapie, ons cursusaanbod haptonomie, de mogelijkheden van een eigen praktijk als haptonomisch counselor en haptotherapeut en het perspectief dat onze opleiding op uw levenspad kan bieden.
Welkom op de School voor Vrije Haptonomie. Facebook. Twitter.
In onze cursus Ontspanningsmassage wordt in vijf. De cursus Inleiding in haptonomie is een onderdeel van ons Basisprogramma. Inleiding in haptonomie is gericht op persoonlijke ontwikkeling en kan. Haptotherapie en coaching zijn voortgezette opleidingen.Kenmerkend voor onze voortgezette opleidingen, waaronder die in haptotherapie, is dat ze therapeutisch.
Cursus en Workshop Spreng Haptonomie Arnhem. Cursus en Workshop Spreng Haptonomie Arnhem.
Haptonomie in Bedrijf. Cursus en Workshop. Informatieavond Haptonomische Zwangerschapsbegeleiding. Aan de hand van een presentatie word je meer verteld over het belang van affectieve aandacht voor je nog ongeboren kindje. Ook krijg je te horen hoe de begeleiding er inhoudelijk uitzien, wat je leert tijdens de verschillende sessies en hoe jullie er thuis mee aan de slag kunnen.
Home Tienstra Haptonomie.
Breng denken en voelen dichter bij elkaar en je wordt meer jezelf; maar dan krachtiger en zelfbewuster! Wat is Haptonomie? Haptonomie is de wetenschap van het gevoel en gaat over de relatie tussen voelen, denken en doen. lees meer over Haptonomie.
opleiding.
Te denken valt aan de begeleidende, coachende en verzorgende beroepen in het veld van het onderwijs, de gezondheidszorg, maatschappelijk werk en bedrijfsleven. Haptonomiek Praktische haptonomie Vergelijk: pedagogie de leer' en pedagogiek de kunde.' Inhoud en doel van deze scholing zijn erop gericht dat de deelnemers voldoende ervaring en kennis opdoen om zelf de fenomenen in de haptonomische setting aan/met derden te laten ervaren.
Zwangerschapscursus opvoedpuntleeuwarden.
Afhankelijk van wie de cursus verzorgt, kunnen er onderwerpen aan bod komen als de groei van je baby, wat er met jouw lichaam gebeurt en hoe je straks werk en gezin met elkaar kunt combineren. Ook aanstaande vaders worden bij een online cursus niet vergeten.
Cursussen rondom zwangerschap, bevalling en borstvoeding.
Praktijk voor Haptonomie, Trees Huisman, 06 30 67 54 71. Evelien Witteveen, Hattemerbroek, 038 376 54 62. Haptonomiepraktijk Mamee, Zwolle, Martine van de Meulen. Praktijk voor haptonomische zwangeschapsbegeleiding, Meppel. De doelstelling van deze cursus is u een optimale voorbereiding op de bevalling te geven.
Ergonomie en Fysieke Belasting.
Duurzaam gezond werken. Geluid en geluidsmeting. Klimaat en klimaatmeting. Verlichting en lichtmeting. Ergonomie Fysieke belasting. Houding en Bewegingsadvies. Re-integratie en verzuimadvies. Werkdruk en werkplezier. Ergonomie en Fysieke Belasting. Gezondheid en Organisatie. Kvk Middelburg: 22064407. BvAA NVBF lid, KIWA, Hobéon SKO.
FIN Cursus Puur Contact Fysiotherapeutisch Instituut Nijmegen Haptonomie.
Cursus Puur contact. Basiscursus mindfulness en haptonomie in 5 lessen. Puur contact gaat uit van de basispricipes van mindfulness en haptonomie. Je werkt aan versterking en verdieping van je gevoelsbeleven en toename van het lichaamsbewustzijn. Met oefeningen leer je de waarde van haptonomie en mindfuless toepassen in je dagelijks leven.
Zwangerschapscursus PUUR Verloskundig Centrum Veldhoven.
Het doel van de cursus is om je samen met je partner voor te bereiden op de bevalling en deze zo natuurlijk en ontspannen mogelijk te laten verlopen. Tijdens de cursus worden jullie uitgebreid geïnformeerd en leren jullie praktische technieken die je bij de bevalling kunt toepassen.

Contacteer ons

haptonomie eindhoven
haptonomie betekenis
haptotherapie nijmegen
aanraken
marcel van duursen
cursus haptonomie
nijmegen oss
arno tromp
haptotherapie haarlem
haptonomie zwolle
haptonomie leeuwarden
kinderhaptotherapie
haptotherapie arnhem