depressierelatietherapieburnoutstresspsychotherapierouwverwerkinghaptonomie opleidinghaptonomie utrecht

Op zoek naar psychotherapie sneek?


psychotherapie sneek
 
Psychiatrie Praktijk Sneek.
Welkom op de website van de Praktijk voor Psychiatrie en Psychotherapie van Harmen Zijlstra. De praktijk kan worden gekenmerkt in twee woorden: kleinschalig en laagdrempelig. De gesprekken die tussen u en mij plaatsvinden zijn gericht op aandacht, respect en begrip. Ons adres is.: Op de 1e verdieping. Van Giffenstraat 6. 8601 EX Sneek.
Welkom bij Synaeda Synaeda.
Elke locatie een eigen website. Onze locaties in Drachten, Leeuwarden, Heerenveen, Sneek en Dokkum hebben een eigen website, waar u specifieke informatie kunt vinden over psychische aandoeningen, de behandelingen en het behandelteam, dat bestaat uit psychiaters, psychologen, verpleegkundig specialisten, sociaal psychiatrisch verpleegkundigen en vaktherapeuten.
Home Praktijk Bogaard.
In de media. Welkom bij Praktijk Bogaard. Wij zijn een kleinschalige praktijk, gevestigd in Sneek. U kunt bij ons terecht voor psychiatrie, psychotherapie, relatietherapie en gezinstherapie. Lees verder Onze diensten. Psychotherapie is een behandelmethode die wordt toegepast bij psychische klachten en stoornissen.
Therapeut.
Ik heb 17 jaar als psycholoog, GZ-Psycholoog en later als klinisch psycholoog en psychotherapeut gewerkt bij de polikliniek van de GGZ in Sneek. Daarnaast heb ik twee jaar deel uit gemaakt van het specialistische traumacentrum TRTC van de GGZ. Hier worden ernstige traumas behandeld die zich al vroeg in het leven van mensen hebben voorgedaan.
Psychotherapiepraktijk Jeroen Kuyper Psychotherapiepraktijk Jeroen Kuyper.
Ik ben lid-supervisor van de Vereniging voor Gedragstherapie en Cognitieve Therapie VGCt en ik ben lid van de Landelijke Vereniging van Vrijgevestigde Psychologen en Psychotherapeuten LVVP. Ik ben gehouden aan de beroepscode voor psychologen van het NIP en de beroepscode voor psychotherapeuten van de Nederlandse Vereniging voor Psychotherapie NVP. Mijn praktijk bevindt zich op de van Giffenstraat 6 in Sneek.

Contacteer ons

hapto
haptonomie lelystad
wat is dat
gz zorgverzekering
ervaring haptotherapie
roel klaassen
haptonomie doorn
haptotherapie den haag
praktijk van dijk
haptotherapie amersfoort
haptonomie leiden
kindercoach utrecht
psychotherapie sneek