depressierelatietherapieburnoutstresspsychotherapierouwverwerkinghaptonomie opleidinghaptonomie utrecht

Resultaten voor praktijk van dijk


praktijk van dijk
 
Huisartspraktijk H.E. van Dijk Start.
In deze folder vindt u informatie over de praktijk. Leest u de folder aandachtig en bewaart u hem op een logische plaats, bijvoorbeeld bij de telefoon of in het mapje van de zorgverzekeraar. De praktijk is op werkdagen van geopend 8.00 tot 17.00 uur.
Welkom op de praktijksite van de Huisartsengroep Kethel HUISARTSENGROEP KETHEL huisarts SCHIEDAM.
over de praktijk. Welkom op de praktijksite van de Huisartsengroep Kethel. U kunt op deze website allerlei informatie over onze praktijk vinden. Waarvoor is het inloopspreekuur, welke medewerkers zijn er, kan ik gebruik maken van het e-consult, hoe maak ik een afspraak met de praktijkondersteuner GGZ?
Huisartsenpraktijk M.F. van Dijk Varsseveld B.V. in Varsseveld: Uw Arts Online huisarts van dijk varsseveld.
Welkom op de website van Huisartsenpraktijk M.F. van Dijk Varsseveld B.V. Om u nog beter van dienst te zijn wij nu ook bereikbaar via Internet. U kunt op onze site 24 uur per dag informatie krijgen over onze praktijk, gezondheid, nieuws en nog veel meer.
Verloskundigenpraktijk De Dijk Praktijk Aalten Varsseveld.
Borst en flesvoeding. Welkom op de website van Verloskundigenpraktijk De Dijk Praktijk in Aalten-Varsseveld. Allereerst willen we jullie feliciteren met je zwangerschap! Op onze website hebben we alvast wat nuttige informatie voor je samengevat. Voor spoedgevallen kun je ons bereiken op.
Mahima Untitled Untitled De Untitled Bottom. NLP Sinke Document. Document. Dijk. Document. cursus Praktijk Communicatie de is Dijk meer oa dan NLP, woorden Reichiaans alleen. ademwerk, Neo-Reichiaanse
Praktijk de Dijk s-Heerhendrikskinderendijk 60 4461DX Goes t NLP 0113-216656 cursus e Communicatie design is vincken.eu. meer dan woorden alleen." Een leuke en spannende cursus die je op ontdekkingsreis meeneemt naar de kracht en de mogelijkheden van de non-verbale communicatie. De taal van de woorden kennen we allemaal. Toch luisteren we niet alleen naar wat iemand precies zegt met zijn woorden, maar ook letten we op hoe iemand dat zegt, de houding van het lichaam, wel of geen Naast oogcontact, alle de concrete toon informatie waarop die de je woorden op gezegd deze worden. website vindt is de tekst van Sogyal Rinpoche uit Het" Tibetaanse boek van leven en sterven" voor mij de dichterlijke vorm van ons menselijk groeiproces. Autobiografie" in vijf hoofdstukken Sogyal Rinpoche."
Huisartsenpraktijk van Dijk en Uffen van Dijk en Uffen, huisartsen huisarts Breda.
Huisartsenpraktijk van Dijk en Uffen. Van harte welkom, dit is de website van dokter van Dijk en dokter Uffen in Breda. Sinds 1 januari 2014 is onze praktijk is gevestigd in gezondheidscentrum de Kapelhof. Het centrum is prachtig gelegen tegenover de 16e eeuwse St Annakapel.
Praktijk van Dijk Psychotherapie Psychoanalyse.
Mijn naam is Ester van Dijk 1976. In 2001 ben ik afgestudeerd aan de Universiteit Leiden, studierichting Onderwijs en Ontwikkelingspsychologie. Daarna heb ik bij verschillende jeugdafdelingen binnen grotere GZZ instellingen Den Haag en Rotterdam gewerkt en mij verder geschoold. Eerst tot GZ-psycholoog Kind Jeugd, daarna tot Psychotherapeut Volwassenen. Verdere specialisatie vond plaats binnen mijn derde werkomgeving bij het Nederlands Psychoanalytisch Instituut Amsterdam. Op dit moment ben ik na een dienstverband bij Centrum Eetstoornissen Ursula volwassenen, volledig werkzaam in mijn praktijk aan huis in Leiden en in een ruimte aan het Olympiaplein in Amsterdam.
Hulp op maat bij opvoedingsproblemen, psychische klachten.
EMDR Europe practitioners hebben een erkende basis en vervolgopleiding gevolgd, bezitten ruime werkervaring, en hebben door middel van supervisie aangetoond dat het geleerde op de juiste wijze in praktijk wordt gebracht. Praktijk van Dijk is gespecialiseerd in EMDR voor kinderen en jeugdigen.

Contacteer ons

hapto
haptonomie lelystad
wat is dat
gz zorgverzekering
ervaring haptotherapie
roel klaassen
haptonomie doorn
haptotherapie den haag
praktijk van dijk
haptotherapie amersfoort
haptonomie leiden
kindercoach utrecht
psychotherapie sneek