depressierelatietherapieburnoutstresspsychotherapierouwverwerkinghaptonomie opleidinghaptonomie utrecht

Zoeken naar haptotherapie den haag


haptotherapie den haag
 
Zit je niet lekker in je vel? Dan zou haptotherapie iets voor je kunnen zijn.
Of je weet juist niet zo goed wat je voelt en is het daardoor moeilijk om ernaar te handelen. In die situaties zou haptotherapie iets voor je kunnen zijn. Wat is haptotherapie? er zijn al anderen genoeg. Copyright 2018 Haptotherapie Scheveningen Den Haag.
Voorpagina Gelukkig voelen.
Met mijn meer dan 20 jaar ervaring heb ik de gezondheidszorg door en door leren kennen. Lees verder over Antje Blom. Van Brakelstraat 4b. 2518 VZ DEN HAAG. 070-205 78 60. Copyright 2016 Blom Haptotherapie Alle rechten voorbehouden Powered by Loco Creations.
Noor Maas En nog een WordPress site.
Voor mensen die problemen ondervinden met betrekking tot hun gevoelens in hun contacten met anderen is haptotherapie de begeleidingsvorm op maat. Meer over Noor maas. Den Haag: dinsdag en vrijdag. Haptotherapie wordt vergoed door de zorgverzekeraars vanuit uw aanvullende verzekering.
6 fysiotherapeuten met specialisatie haptotherapeut in Den Haag.
6 fysiotherapeuten met specialisatie haptotherapeut in Den Haag. Op dit moment zijn er binnen ZorgkaartNederland 6 fysiotherapeuten met specialisatie haptotherapeut in Den Haag bekend. Het gemiddelde cijfer van alle fysiotherapeuten met specialisatie haptotherapeut in Den Haag is een 8.7 op basis van 1 waardering.
Welkom op de website van HdH Haptotherapie de Hagen.
Welkom op de site van Haptotherapie de Hagen, Arnhem. Haptotherapie is de therapeutische toepassing van haptonomie. Haptonomie gaat over het raken of geraakt worden in het gevoel. Je lijf geeft je meer signalen over hoe jij je voelt dan je denkt.
Home Haptonomie Leeflang.
Op deze site vindt u informatie over haptonomie en de toepassingen daarvan binnen de praktijk zoals: haptotherapie bij volwassenen en bij jongeren, zwangerschapshaptonomie en postnatale begeleiding. Ook vindt u informatie over de werkwijze, kosten en vergoedingen, privacy volgens de normen van de AGV, betalingsvoorwaarden en over mijzelf en de praktijk.
Haptotherapie Den Haag Welkom bij Haptotherapie Den Haag Wil van Tol Haptotherapie Den Haag.
Haptotherapie Den Haag. Coaching in Den Haag. Welkom bij Haptotherapie Den Haag. Wil van Tol. Haptotherapie helpt ons om naar ons lichaam te luisteren., de tastzin staat hierbij centraal. Als we liefdevol en bevestigend worden benaderd en/of aangeraakt. levert dit een bijdrage aan herstel bij o.a.
Carlijn Ton Haptotherapie in Den Haag.
Voor het maken van een afspraak kun je telefonisch contact met mij opnemen of een mail sturen. Adres praktijk: Beukstraat 94, 2565 ZD Den Haag. Een sessie haptotherapie duurt gemiddeld 60 minuten en kost 75. Een kaartlegging duurt gemiddeld 60 minuten en kost 50.
Homepage Tigges Haptonomie.
Behoefte aan haptotherapie, haptonomische begeleiding, coaching of training? Maak een afspraak voor een intakegesprek. Workshops, cursussen en opleiding. SYNERGOS, de Nederlandse vakopleiding voor haptonomie, gevestigd in Amersfoort, biedt geïnteresseerden een traject Persoonlijke ontwikkeling aan en ook korte cursussen en workshops op het gebied van haptonomie. Een deel hiervan is in Den Haag te volgen, waarbij Jan Tigges docent is. Daarnaast leidt Synergos op tot de vakken: haptotherapeut, haptonoom/coach, haptonomisch groepstrainer en haptonomisch hulpverlener.

Contacteer ons

hapto
haptonomie lelystad
wat is dat
gz zorgverzekering
ervaring haptotherapie
roel klaassen
haptonomie doorn
haptotherapie den haag
praktijk van dijk
haptotherapie amersfoort
haptonomie leiden
kindercoach utrecht
psychotherapie sneek