depressierelatietherapieburnoutstresspsychotherapierouwverwerkinghaptonomie opleidinghaptonomie utrecht

Resultaten voor haptonomie lelystad


haptonomie lelystad
 
Haptonomie rubrieken.com.
School voor Vrije Haptonomie SvVH Utrecht De SvVH biedt opleidingen en trainingen aan op het gebied van haptonomie en Bewustzijns Ontwikkeling BO. Suguna praktijk voor fysiotherapie en haptonomie Lelystad Fysiotherapie op haptonomische basis omvat meer dan de gangbare fysiotherapie. Er wordt namelijk ook ingegaan op de persoonlijke haptonomische mogelijkheden om anders met fysieke klachten om te gaan en inzicht te krijgen in het ontstaan daarvan.
Welkom bij Praktijk voor oefentherapie Cesar Schoonhoven.
Vanaf 1993 werk ik in Schoonhoven. De praktijk is gevestigd in een gezondheidscentrum aan de Bergambachterstraat 9b. In juni 2014 heb ik de opleiding Haptonomie voltooid aan de Academie voor Haptonomie te Doorn. Sindsdien geef ik dus Oefentherapie op haptonomische basis.
Kinderhaptotherapie Praktijk voor Haptotherapie, Vanessa van Rappard-Brandt.
Zo kunnen ze door gesprekken, contactspelletjes en aanraken op de bank hun eigen kracht, balans en andere vermogens ontdekken. Uiteraard is er ook ruimte voor de ouders om vragen te stellen en worden veel van de oefeningen samen met de ouder gedaan.
Dhr P. Rientsma Lelystad Flevoland alternatieve therapie voor Haptonomie.
Opleidingsinstituut, Cursussen en Trainingen. Reconnection Reconnective Healing. Speyertherapie of Speyer-Methode. Stoppen met Roken. T'ai' Chi Chuan Tai Chi. TCM Traditional Chinese Medicine. Touch for Health. Touch of Matrix. Voeding en Dieet. 8224 AB Lelystad. Ik ben aangesloten bij de volgende verenigingen.:
Home Hapsis Haptonomie Den Bosch.
u wordt binnen 1 werkadag mogelijk dezelfde dag teruggebeld. Tijdens een kennismaking kan je komen met vragen over haptonomie of met je eigen verhaal. Voor beide is ruimte. Vertellen over haptonomie is lastig, daarom maak je kennis met haptonomie door te ervaren.
haptonomie slammer.nl.
Haptonomie Zuidlaren Haptonomie praktijk zuidlaren l marian timmer neutel. Haptonomie Zwolle Praktijk voor haptotherapie en logopedie frida van den berg zwolle. Haptonomiedelft Hofje van pauw haptonomie haptotherapie delft zoetermeer. Haptonomiederuwe Haptonomie de ruwe haptotherapie nijmegen. Haptotherapie Praktijk voor haptotherapie van hettie zur muhlen en hetty buist. Haptotherapie Bertadolfsen Www.haptotherapie-bertadolfsen.nl. Haptotherapie Flevoland Haptotherapie lelystad flevoland loes schlaman.
Zoek op telefoonnummer.
Home Mijn vermelding Aanmelden Inloggen Zoek Adverteren Adressenboek Algemene voorwaarden. Adres Naam Postcode Nummer Snel Navigeren. U zoek nu in de bedrijvengids wijzig deze door op particulier of vereniging te klikken. Zoekopdracht Plaats Zoeken. zoek eerste tekens deel van woord.
NVPA.
GZ-psycholoog, Haptotherapie, Neurofeedback., Haptotherapie, Lichaamsgerichte Psychosociale Therapie div. Wie we zijn. Koepel RBCZ TCZ. Therapie├źn / specialisaties. Bij en nascholing. Beroepsprofiel / code. Het NVPA Admin Postbus 351 5400 AJ Uden Tel 0413 330 680 info@nvpa.org KVK 40258092 RSIN 806048839.
Praktijk voor Fysiotherapie-haptonomie M.M. Strang Lelystad.
Waardeer deze zorginstelling. Er zijn nog geen waarderingen. Klachten over uw behandeling? Lees hier hoe u uw klacht kunt melden. Er is 1 specialist werkzaam bij deze locatie.: Zorginstelling Praktijk voor Fysiotherapie-haptonomie M.M. Alle fysiotherapiepraktijken in Lelystad. Alle zorgaanbieders in Lelystad.
Monique Strang Home.
Praktijk voor Fysiotherapie en Haptonomie. Behandeling is mogelijk op afspraak zowel met als zonder. een verwijzing van de huisarts of specialist. Openingstijden: maandag van 13.00 uur 17.30 uur. en donderdag van 08.30 13.00 uur. Adres Praktijk: de Veste 18-20, 8231 JV Lelystad.
Loes Schlaman Profielen Facebook.
Vind je vrienden op Facebook. Meld je aan of registreer je voor Facebook om in contact te komen met vrienden, familie en kennissen. Haptotherapeut bij Praktijk Haptotherapie Lelystad. Woont in Lelystad. Heeft Haptotherapie gestudeerd aan Academie voor Haptonomie 05. Academie voor haptonomie.
Nienke Mellink.
Heel snel wist ik dat ik niet oud wilde worden in het onderwijs, en heb toen de opleiding voor Fysiotherapie in Groningen gedaan 1980-1984. Van 1984 tot 1998 was ik fysiotherapeute in ziekenhuizen in Zwitserland, Lelystad en Zwolle op alle afdelingen. Tijdens deze werkzaamheden deed ik diverse bijscholingen, o.a. Bindweefselmassage, Meridianentherapie, Neuro Development Treatment NDT voor volwassenen, Neurotraining en de opleiding voor Haptonomie bij het Wetenschappelijk Instituut voor Haptonomie van Frans Veldman jr.

Contacteer ons

hapto
haptonomie lelystad
wat is dat
gz zorgverzekering
ervaring haptotherapie
roel klaassen
haptonomie doorn
haptotherapie den haag
praktijk van dijk
haptotherapie amersfoort
haptonomie leiden
kindercoach utrecht
psychotherapie sneek