depressierelatietherapieburnoutstresspsychotherapierouwverwerkinghaptonomie opleidinghaptonomie utrecht

Meer resultaten voor haptonomie leiden


haptonomie leiden
 
Haptonomie Gespecialiseerde fysiotherapie in Nederland.
Het overzicht toont alle fysiotherapeuten die gespecialiseerd zijn in haptonomie. Orofaciale kaak fysiotherapie. Hart en vaatfysiotherapie. Adem en ontspanningstherapie. Niet-aangeboren hersenletsel NAH. Medische fitness / fysiofitness. Knooppunt-Centrum voor gezondheid Venray Langstraat 54 5801AE Venray Tel: 0478-729932. Bekijk kaart Praktijk info Afspraak maken. Buurt Fysio Barchem Ruurloseweg 1b 7244AT Barchem Tel: 0573-442757 www.buurtfysiobarchem.nl. Bekijk kaart Praktijk info Afspraak maken. MERAS Fysiotherapie Gebint 1F 5521WD Eersel Tel: 0497-530383 www.merasfysiotherapie.nl. Bekijk kaart Praktijk info Afspraak maken. Fysiotherapie Vondellaan Leiden AVIS Vondellaan 35A 2332AA Leiden Tel: 071-5761757 www.fysiotherapievondellaan.nl.
Suzan Lucas Haptonomie in Leiden Zorg Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Kaartweergave Suzan Lucas Haptonomie Leiden. Toon streetview weergave Sluit streetview Geen Streetview aanwezig. Vergroot de kaart. Onze bezoekers over Suzan Lucas Haptonomie in Leiden. Algemene indruk van dit bedrijf.: Gerelateerde bedrijven Suzan Lucas Haptonomie Leiden. Anne van Rijn. Regionale Eerstelijns Ond.
Suzan Lucas Haptotherapeut Fysiotherapie Leiden Praktijk Boisot, Fysiotherapie in Leiden Haptonomie.
Wil je meer informatie over haptotherapie, haptonomische zwangerschapsbegeleiding of trainingen op basis van haptonomie? Voor het aanvragen van een folder, voor mondelinge informatie of voor het maken van een afspraak kun je bellen: 071 5156057. Manuele Therapie SOMT. 2311 PZ Leiden.
HAPTOTHERAPIE Fysio Voorhout.
Haptotherapie is een vorm van psychosociale hulpverlening die in populariteit toe neemt. Het is gebaseerd op de haptonomie, de leer van hapsis, wat grieks is voor: gevoel; aanraking en heeft als oogmerk je weer in contact met je gevoel te brengen.
Haptotherapeut Zuid-Holland AlleHaptonomen.nl. Haptotherapeut Zuid-Holland AlleHaptonomen.nl.
Kwaliteit haptonomen/ haptotherapeuten. Haptonomie en vergoedingen. Haptonomie/ Haptotherapie: specialisaties. Zoek een haptonoom of haptotherapeut bij u in de buurt! naam m/v adres postcode plaats telefoon e-mail info beroep website. Burgemeester Martenssingel 15. Marjan van Veen. Haptonomie en fysio. Praktijk voor Haptonomie.
Rene Steenbeek Haptotherapie Home.
Voelen hoef je niet te leren maar soms wel contact maken met datgene wat je voelt en hoe je hier betekenis aan verleent. Uitgebreidere informatie vind u onder de kopjes Haptonomie en Sport. Klachten waar mensen zich in mijn praktijk mee aanmelden zijn o.a.:
Adreslijst Praktijken Haptonomische Zwangerschapsbegeleiding VHZB.
Suzan Lucas Haptonomie. 2311 PZ Leiden. Werkdagen ma-avond di wo-ochtend vr. Terug naar boven Suzan Lucas Haptonomie. 2341 GG Oegstgeest. suzanluca qfz9 s@plane muE6 t.nl. Medisch Centrum Vredenburch. Van Vredenburchweg 71. 2282 SE Rijswijk. Werkdagen ma, di, do, vrij, dinsdagavond.
De Singel Fysiotherapie Leiden marjolein kristiansen.
Ik werk sinds 2011 met veel plezier in Leiden in gezondheidscentrum Noord en in Gezondheidscentrum de Singel in Leiden. In aanvulling op de opleiding tot fysiotherapeut heb ik de opleiding haptonomie gevolgd in Doorn. Ik heb geleerd hoe ik mensen kan begeleiden die klachten ervaren die te maken hebben met de juiste balans tussen voelen, denken en doen.
Home.
Op deze site vindt u informatie over mijn praktijk en algemene informatie over haptonomie en haptotherapie. Indien u na het lezen van de site nog aanvullende informatie wenst of u wilt een afspraak maken voor een kennismaking/intakegeprek of een behandeling dan kunt u in het menu hiernaast kiezen voor contact."
Tessa Lenderink haptotherapie Oegstgeest en Leiden.
Je kunt bij mij terecht voor een heldere, vraaggerichte aanpak. Voel je vrij om contact met me op te nemen als je meer wilt weten. Mijn praktijk is gevestigd in Oegstgeest, centraal in Zuid-Holland, in de buurt van Leiden, Den-Haag, Katwijk, Warmond, Sassenheim, Hillegom en Voorschoten.
Haptonomie Leiden Haptotherapie, Haptonoom De Telefoongids.
Haptonomie in Leiden. Haptonomie in Leiden. Suzan Lucas Haptonomie. Boisotkade 2, 2311PZ, Leiden. Beoordeel dit bedrijf 071-5156057 Toon nummer. Centrum voor Fysiotherapie Leiden. Cornelis Schuytlaan 7, 2324VD, Leiden. In ons centrum zijn drie fysiotherapeuten werkzaam, allen geregistreerd in BIG register en het Centraal Kwaliteitsregister van de beroepsgroep.
Peter van der Meer.
Peter van der Meer. In het Medisch Centrum t Joppe in Leiden heb ik een eigen praktijk en werk daar en in de regio in overleg met huisartsen, psychologen, fysiotherapeuten en andere hulpverleners. In 1994 heb ik een opleiding aan de Academie voor Haptonomie te Doorn gevolgd om mijn beroep als arts te verdiepen vanuit de inzichten en vaardigheden, ontwikkeld binnen de haptonomische zienswijze op de mens.

Contacteer ons

hapto
haptonomie lelystad
wat is dat
gz zorgverzekering
ervaring haptotherapie
roel klaassen
haptonomie doorn
haptotherapie den haag
praktijk van dijk
haptotherapie amersfoort
haptonomie leiden
kindercoach utrecht
psychotherapie sneek