depressierelatietherapieburnoutstresspsychotherapierouwverwerkinghaptonomie opleidinghaptonomie utrecht

Resultaten voor ervaring haptotherapie


ervaring haptotherapie
 
Inge Heijs Haptonomie Haptotherapie Amersfoort Reviews en klantervaringen Haptotherapie.
Behoorlijk geschrokken van deze angst ervaring kwam ik bij Inge terecht. Al na de eerste kennismaking voelde ik verlichting. Alleen al door hoe Inge mij serieus nam, echt luisterde en het leek te begrijpen. Elke sessie daarna heb ik ongelooflijk geleerd over mijzelf en over het leven. Acceptatie van wie ik ben, werd mijn rode draad. Dat ik naast een levenslustige sterke jonge vrouw ook angstig en onzeker ben. Dat het er allebei is. Dat dit is wie ik ben! Ik ben Inge ontzettend dankbaar. Inge is tijdens de sessies vooral heel erg in het moment. Ze doet het niet vanuit een boekje maar maakt het heel persoonlijk dat voelt heel fijn aan. Er is ruimte om te lachen en te huilen. Met haptotherapie kom je erachter dat geest en lichaam onlosmakelijk met elkaar in verbinding staan, je lijf laat je zo goed weten hoe het met je is.
Ervaringen met haptotherapie Cliƫnten aan het woord.
En toch is het goed mogelijk dat je herkenning ervaart bij het lezen van de ervaringen van anderen. Staat er geen ervaring tussen waar jij je eigen situatie in herkent, ook dan is het goed mogelijk dat haptotherapie toch voor jou geschikt is.
Zeg maar Yes Haptonomie ervaring.
Re: Haptonomie ervaring. IK heb een jaar of 7 een tijdje bij een haptotherapeut gezeten. Ik moet zeggen, ik weet sindsdien lichamelijke signalen beter te koppelen aan mijn mentale gebeuren. Bepaalde rugklachten zijn voor mij wel een teken dat ik teveel hooi op mijn vork neem en dat ik een hoop spanning in mijn lichaam heb zitten.
Ervaringen 010 Haptotherapie Coaching010 Haptotherapie Coaching.
Door de haptotherapie ben ik mij bewust geworden van de signalen die mijn lichaam mij geeft, als ik over mijn grenzen heen ga. Dit is dus niet alleen op het werk het geval maar ook met familie, vrienden en zelfs bij nieuwe ontmoetingen.
Ervaringen Haptotherapiepraktijk Amersfoort Noord.
Ik ben haptotherapie gaan doen op een moment dat er heel veel dingen in mijn leven samenkwamen die ertoe leidden dat ik relatief veel in mijn hoofd zat en het moeilijker vond dan anders om in contact te blijven met mijn lichaam.
Ervaring met haptotherapie: vrouw met burn-out Helder Haptonomie.
Ze vindt het leven nog steeds niet echt gemakkelijk, maar neemt zichzelf en haar behoeften serieus. Op haar werk laat ze zich steeds meer zien. Anderen ervaart ze inmiddels minder als een bedreiging, waardoor er ruimte ontstaat voor beginnende contacten.
Mijn ervaring met haptonomie Hulpvormen Proud2bme.
Dit is mijn eerste ervaring met haptonomie en ik kan wel zeggen dat ik er heel veel uit haal. Heel langzaam aan ben ik gaan leren voelen en sta ik meer in contact met mijn gevoelens. Ik ben nu zo ver dat ik ze herken, erken en ze toe durf te laten. Haptotherapie heeft mij daarin zeker geholpen.
ervaringen haptotherapie.
In gesprekken met de arbo-arts en bekenden ontdekte ik haptotherapie. Na een eerste kennismaking met Gerda merkte ik meteen dat zij een fijn persoon was met een groot empathisch vermogen, die snel de vinger op de zere plek wist te leggen.

Contacteer ons

hapto
haptonomie lelystad
wat is dat
gz zorgverzekering
ervaring haptotherapie
roel klaassen
haptonomie doorn
haptotherapie den haag
praktijk van dijk
haptotherapie amersfoort
haptonomie leiden
kindercoach utrecht
psychotherapie sneek