depressierelatietherapieburnoutstresspsychotherapierouwverwerkinghaptonomie opleidinghaptonomie utrecht

Resultaten voor therapie


therapie
 
Manuele therapie Paramedisch centrum Katwijk Rijnsburg.
De behandeling kan bestaan uit rustige technieken en wat snellere impulstechnieken waarbij soms een krakend of knappend geluid gehoord kan worden. Daarnaast kan manuele therapie tot doel hebben bepaalde bewegingspatronen weer aan te leren of de beweeglijkheid van het zenuwstelsel te herstellen of te verbeteren.
Shockwave therapie Almere.
Daarna kan de fysiotherapeut de shockwave therapie gericht op die plek gebruiken. Hierdoor is deze therapie zeer effectief. Denk je dat shockwave therapie de oplossing is voor jou? Neem dan contact met ons op om te bekijken hoe wij je kunnen helpen.
Home Acupunctuur Amsterdam TCM therapie.
Vragen therapie vragen Besured. pencil3.
Wie krijgt de rekening van mijn therapeut? Hoe weet ik welk bedrag ik moet betalen aan de therapeut? Welke vergoeding krijg ik met mijn zorgverzekering voor fysiotherapie en/of oefentherapie? Wat is het verschil tussen kinderfysiotherapie en fysiotherapie onder de 18 jaar?
Interpersoonlijke sociaal ritme therapie Dimence.
Deze therapie is oorspronkelijk ontwikkeld voor de behandeling van depressies. Voor mensen met een bipolaire stoornis is een speciale combinatievorm van IPT ontwikkeld: interpersoonlijke en sociaal ritme therapie. Interpersoonlijke sociaal ritme therapie is gericht op het leren accepteren van de diagnose en op het voorkomen van nieuwe stemmingsepisoden.
Home Giraf therapie voor kinderen.
Intensieve en multidisciplinaire therapie voor kinderen met een beperking. Giraf biedt een uniek op maat gemaakt therapie-programma aan voor kinderen met een beperking, in de leeftijd 4 tot 18 jaar. De therapie bestaat uit een combinatie van gedragstherapie, logopedie en/of fysiotherapie.
Myofasciale therapie Fysio Oudehaske Fysio Oudehaske. Myofasciale therapie Fysio Oudehaske.
In de therapie worden de strakke spierstrengen los gemaakt door een diepe massage techniek in de lengte richting waardoor de spierspanning afneemt en de afvalstoffen afgevoerd kunnen worden. In onze praktijk wordt de myofasciale therapie gecombineerd met de Anatomy trainsvan Tom Meyers.
therapie WikiWoordenboek.
Spaans: terapia es v. Turks: terapi tr, tedavi tr, saaltm tr. Het woord therapie staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd therapie herkend door. van de Nederlanders.
Home Fysio Holtslag.
Bel 0318 550 602. Fysio Manuele therapie Holtslag. In onze praktijk willen we samen met u werken aan uw gezondheid, waarbij de therapie speciaal wordt afgestemd op uw klacht. Wij maken gebruik van de meest recente behandeltechnieken, waardoor u altijd kunt rekenen op de juiste behandeling.
Manuele therapie C-enter.
Wat is manuele therapie? Het doel van manuele therapie is enerzijds het beter laten functioneren van de gewrichten en anderzijds je houding en bewegingen te verbeteren. Hiervoor gebruikt de manueel therapeut een aantal specifieke technieken die in de gewrichten kunnen worden toegepast.
Havastherapie.
Havas therapie is een praktijk voor psychotherapie in Amsterdam Centrum. Het behandelaanbod bestaat uit zowel individuele therapie als relatietherapie. Heeft u bepaalde klachten of merkt dat u in uw leven vastloopt? In therapie wordt gekeken hoe deze klachten en problemen met elkaar samenhangen, waardoor ze in stand worden gehouden en hoe u ze kunt aanpakken.
Individuele Therapie.
In de therapie combineer ik mijn specialisaties op integrale wijze om bewustwording en veranderingsprocessen op gang te brengen. Ik sluit aan bij de persoon met zijn of haar unieke vraag en kijk hierbij naar de mens als geheel: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel.

Contacteer ons

haptonomie zwanger
haptonomie therapie
haptotherapie utrecht
schiedam nl
panta rhei
haptonomie ervaringen
opleiding haptonomie
therapie
haptonomie den haag
haptotherapie opleiding
coach amsterdam
haptonomie zwangerschap
praktijk voor haptonomie
hapto therapie