depressierelatietherapieburnoutstresspsychotherapierouwverwerkinghaptonomie opleidinghaptonomie utrecht

Op zoek naar haptotherapie utrecht?


haptotherapie utrecht
 
Haptotherapie Hoogveld Haptotherapie Hoogveld.
Welkom op de site van Praktijk voor Haptotherapie Hoogveld. De praktijk voor Haptotherapie en Zwangerschapsbegeleiding bevindt zich op 2 locaties. De hoofdlocatie is in het gezondheidscentrum Witevrouwen in de wijk Wittevrouwen te Utrecht en de nevenlocatie in het landelijke aan Utrecht grenzende dorp Bunnik.
Haptotherapie Utrecht.
Haptotherapie helpt om uiteindelijk vitaler en veerkrachtiger in het leven te staan! De eerste afspraak bestaat uit een intakegesprek waarin samen met de cliënt wordt bepaald wat de hulpvraag is. Als haptotherapie aansluit bij de hulpvraag worden er 3 vervolgsessies gepland.
welkom.
Op deze site schrijf ik over haptotherapie en zwangerschapshaptonomie. Zodat je kunt inschatten of dit mogelijk ook iets voor jou/jullie zou kunnen zijn. Mocht je een afspraak willen maken of vragen hebben dan kun je contact met mij opnemen. Dit kan op het nummer 06 20530887. Mocht ik niet direct opnemen, dan kun je iets inspreken op mijn voice-mail dan bel ik je bij de eerstvolgende gelegenheid weer terug. Mailen kan ook haptotherapie@mirandasusebeek.nl. Vereniging van haptotherapeuten lidnummer 632 A, Vereniging Haptonomische Zwangerschapsbegeleiders lidnummer 135. AGB-code zorgverlener 90-044472, AGB-code praktijk 90-53178, KvK 52738841. 3532 GM Utrecht.
Leander Tijdhof Utrecht haptonomie, coaching, relaties, sport, natuurgezondheid.
Dit leidt tot meer bewustzijn over je lichaam en inzicht in jouw eigenheid en persoonlijke ontwikkeling. We kijken speciaal naar gevoelens in gesprekken, houding, beweging, aanraking en in rollen. Praktijk Leander Tijdhof. Eemstraat 7, 3522 SN, Utrecht. Aangesloten bij Stichting Kenniscentrum Haptonomie Hapsis Utrecht.
Haptotherapiepraktijk Weerdsingel Utrecht.
Onze praktijk bevindt zich in de Vogelenbuurt, aan de rand van de binnenstad van Utrecht. In de praktijk werken vier. ervaren, GZ Haptotherapeuten, geregistreerd bij de VVH waarvan één tevens psycholoog is. Voor nadere informatie kun je een keuze maken uit.
Haptonomie Utrecht, Stans Jongerius.
Welkom op de website van Stans Jongerius, haptotherapie. De praktijk is gevestigd in Wittevrouwen. Haptotherapie maakt een verbinding tussen fysiotherapie en psychologie waarbij gevoel en inzicht leiden tot bewust zijn. Deze werkwijze brengt je meer in balans en helpt bij klachten als stress en burn-out.
Berry Danser haptonomie haptotherapie relatietherapie coaching Utrecht centrum. contact.
Welkom op de site van Berry Danser. Mijn praktijk voor Haptotherapie en Coaching is gelegen in het centrum van Utrecht. In het Museum kwartier, dichtbij het Ledig Erf en het Centraal Museum. De praktijk bevindt zich in een voormalig klooster, Het Doelenhuis.
Haptotherapiepraktijk Maaike Plomp Haptotherapie en Zwangerschapsbegeleiding Utrecht.
Praktijk voor Haptotherapie en Haptonomische Zwangerschapsbegeleiding. Het is de intentie van de haptotherapeut om de cliënt te helpen het gevoelscontact met zichzelf en zijn omgeving te herstellen. De haptotherapeut volgt en gidst zijn cliënt in dit proces. Ons lichaam is een groot geheugendepot voor alles wat wij ooit ervaren hebben. En alles wat in dat depot zit heeft invloed op ons welbevinden en ons functioneren. Belangrijk is dat de cliënt eerst bewustzijn ontwikkelt van wat er in zijn binnenste, zijn voelen gebeurt. Zo kan hij ontdekken wanneer hij zich opent en op welke momenten hij zich afsluit van zijn voelen." Het gaat erom alles te leven. Wanneer men de vragen leeft., leeft men misschien langzamerhand., zonder het te merken., op een zekere dag., midden in het antwoord." Fragment uit een gedicht van. Rainer Maria Rilke. Ik ben als GZ-haptotherapeut lid van de Vereniging voor Haptotherapeuten. AGB-code therapeut: 90036744 AGB-code praktijk: 90015439 VVH lidmaatschap: 555 KvK: 30250026. Haptotherapiepraktijk Maaike Plomp Da Costakade 62, 3521VV, Utrecht tel: 030-2926971 email Maaike Plomp.
Praktijk voor haptotherapie Praktijk voor Haptotherapie.
Beide hechten grote waarden aan het waarnemen van jezelf, het voelen van wie je bent. Vanuit deze versterkte verbinding met jezelf kijk je opener naar de wereld en naar jezelf. Praktijk voor haptotherapie en begeleiding in Utrecht West en Leidsche Rijn van mw.
Praktijk G.H. van Nie Manuele therapie haptotherapie.
Sinds 2000 kunt u bij Praktijk G.H. van Nie in Utrecht terecht voor manuele therapie, haptotherapie, kinderhaptotherapie, haptonomische zwangerschapsbegeleiding en haptotherapie bij relatie-problemen. De praktijk is van dinsdag t/m vrijdag geopend van 9.00 uur tot 18.00 uur afspraken op andere tijdstippen uitsluitend in overleg.
Haptotherapie Gezondheidscentrum Lombok Utrecht.
Erni Bodegraven, tel: 06 460 530 74. Klik hier om rechtstreeks op de site van de haptotherapeute Erni Bodegraven te komen. Op onderstaande link kunt u zien of uw behandeling geheel of gedeeltelijk door uw zorgverzekeraar vergoed wordt: http//www.haptotherapeuten-vvh.nl.: 3531 HX Utrecht.
Haptotherapeut Utrecht AlleHaptonomen.nl. Haptotherapeut Utrecht AlleHaptonomen.nl.
Wanneer haptonomie/ haptotherapie? Wat is een Hapthotherapeut of Haptonooom? Kwaliteit haptonomen/ haptotherapeuten. Haptonomie en vergoedingen. Haptonomie/ Haptotherapie: specialisaties. Zoek een haptonoom of haptotherapeut bij u in de buurt! naam m/v adres postcode plaats telefoon e-mail info beroep website. Cecile den Herder.

Contacteer ons

haptonomie zwanger
haptonomie therapie
haptotherapie utrecht
schiedam nl
panta rhei
haptonomie ervaringen
opleiding haptonomie
therapie
haptonomie den haag
haptotherapie opleiding
coach amsterdam
haptonomie zwangerschap
praktijk voor haptonomie
hapto therapie