depressierelatietherapieburnoutstresspsychotherapierouwverwerkinghaptonomie opleidinghaptonomie utrecht

Op zoek naar praktijk voor haptotherapie?


praktijk voor haptotherapie
 
Amsterdam: haptotherapiepraktijk in Centrum-Oost en West Carolien van Dijk en Arno Tromp.
De bewustwording die dit met zich mee brengt is een aanzet tot verandering en groei. Praktijk voor Haptotherapie Carolien van Dijk Arno Tromp. Arno Tromp: Cell 06 29 23 77 75 Carolien van Dijk 06: 57 97 71 65 VVH reg: 72 Arno en 231 Carolien info@haptothera pieophetwater.nl.
Praktijk voor Haptotherapie en Haptonomische begeleiding Liesbeth Woldendorp.
Haptotherapie Maastricht.
Praktijk Haptotherapie Maastricht. Linda van Weersch. Mijn naam is Linda van Weersch. In 1981 ben ik begonnen in de A-verpleging in het oude ziekenhuis Annadal waar ik nu na zoveel jaren weer terug ben met mijn eigen praktijk. Wat zijn indicaties voor haptotherapie?
Contact.
Rineke Brinkman Haptotherapie.
Selecteer een pagina. Praktijk voor Haptotherapie, Haptonomische zwangerschapsbegeleiding, Relatiebegeleiding en Kinderhaptotherapie. Als GZ-Haptotherapeut bied ik in mijn praktijk haptotherapie, relatietherapie, haptotherapie voor kinderen en haptonomische zwangerschapsbegeleiding aan. Haptotherapie legt de verbinding tussen denken en voelen, tussen emoties en lichamelijke gevoelens.
Welkom bij Haptotherapie Eindhoven.
Dat betekent dat mijn praktijk in Eindhoven per 1 april gaat stoppen en ik vanaf nu geen nieuwe cliƫnten meer aanneem. Mensen die een behandeling hebben lopen of in het verleden zijn behandeld, zijn uiteraard tot deze datum nog van harte welkom. Het is ook nog mogelijk om na deze datum samen een natuurwandeling te maken. 5654 NJ Eindhoven. Copyright Haptotherapie Eindhoven created by WB.
Praktijk voor Haptotherapie Ted Bos en Wiljon Vaandrager.
haptotherapie bij volwassenen voor verwerking van emoties die samenhangen met, of zich vertalen in, lichamelijke problemen. haptotherapie bij kinderen. haptotherapie bij relatieproblematiek. haptotherapie bij oncologische problemen. Hier vindt u alle informatie over haptonomie, haptotherapie en de praktijk voor haptotherapie van Ted Bos en Wiljon Vaandrager.
Albert Cras.
In de praktijk betekende dat, dat ik dichter bij de oorzaak van het probleem kwam. Ik volgde bijscholingen en deed na enkele jaren de opleiding tot haptotherapeut. Steeds duidelijker werd voor mij hoeveel ballast we vaak met ons mee dragen, door onze emoties weg te stoppen.
Welkom op de website van Haptotherapie Beuningen en Nijmegen.
Welkom op de website van Haptotherapie Beuningen en Nijmegen. Op deze site vindt u informatie over onze praktijk voor Haptotherapie gevestigd in Beuningen en Nijmegen. Haptonomie betekent: de leer van het voelen. Hapsis is Grieks voor voelen / tasten en nomos betekent wet/ norm.
Praktijk voor Haptotherapie Arnhem Wout Elzinga.
Praktijk voor Haptotherapie Arnhem. Hallo, en welkom op de website van de praktijk voor haptotherapie van Wout Elzinga. Op deze website vind je informatie over wat haptotherapie nu precies is en wanneer je het zou kunnen gebruiken, op de pagina Haptotherapie.
Navigatiebalk. Praktijk Personalia. Voetregel. voor haptotherapie kopregel.
Dit heb ik vanaf 1994 gecombineerd met de haptonomie. Sinds 2001 werk ik als haptotherapeute in Laren, praktijk aan huis en in Amersfoort bij gezondheidscentrum Schuilenburg. Ik heb mijn opleiding gevolgd bij F. Veldman te Grave en de afsluitende opleiding op de Academie voor Haptonomie te Doorn. Ik heb me gespecialiseerd en bijgeschoold in de behandeling van.: Door de ontwikkelingen en vraag naar Mindfulness, heb ik mede daarom, in het voorjaar van 2015, de nascholing Mindfulness voor professionals gevolgd. Tijdens deze nascholing bleken er veel overeenkomsten en. overlappingen te zijn met de haptotherapie.
Praktijk voor haptotherapie Berna Yperlaan Rijswijk.
Welkom op de website van de Praktijk voor haptotherapie Berna Yperlaan. Ik werk met kinderen, volwassenen en ik geef zwangerschapsbegeleiding. Op mijn website vind je meer informatie over haptonomie en haptotherapie. Ook beschrijf ik de gunstige en vaak snelle werking van haptotherapie.

Contacteer ons

haptonomie den bosch
oud west
haptonomie stress
haptotherapie maastricht
haptonomie cursus
haptonomie vergoeding
haptotherapie apeldoorn
angelique esser
haptonoom groningen
wat doet een haptonoom
loopbaancoach amsterdam
praktijk voor haptotherapie