depressierelatietherapieburnoutstresspsychotherapierouwverwerkinghaptonomie opleidinghaptonomie utrecht

Meer resultaten voor praktijk voor haptotherapie


praktijk voor haptotherapie
 
Praktijk voor haptotherapie in Westerbork.
We weten beter wie we zijn en wat we echt willen. Hiervoor kun je terecht bij de Praktijk voor haptotherapie in Westerbork. Haptotherapie, iets voor jou? Haptotherapie helpt bij fysieke en psychische klachten, en is er voor jong en oud.
Praktijk Hapsis; praktijk voor haptonomie Heerhugowaard.
Haptonomie Praktijk Hapsis. Haptonomie I Haptotherapie I Gerda Ponte Heerhugowaard I Tel. Toekomstige locatie Praktijk Hapsis. Werkwijze na aanmelding. Haptonomie en onderwijs. In de media. Praktijk voor haptonomie en haptotherapie. Praktijk Hapsis is dé praktijk voor haptonomie en haptotherapie in Heerhugowaard.
Rineke Brinkman Haptotherapie.
Selecteer een pagina. Praktijk voor Haptotherapie, Haptonomische zwangerschapsbegeleiding, Relatiebegeleiding en Kinderhaptotherapie. Als GZ-Haptotherapeut bied ik in mijn praktijk haptotherapie, relatietherapie, haptotherapie voor kinderen en haptonomische zwangerschapsbegeleiding aan. Haptotherapie legt de verbinding tussen denken en voelen, tussen emoties en lichamelijke gevoelens.
Praktijk voor haptotherapie Praktijk voor Haptotherapie.
Beide hechten grote waarden aan het waarnemen van jezelf, het voelen van wie je bent. Vanuit deze versterkte verbinding met jezelf kijk je opener naar de wereld en naar jezelf. Praktijk voor haptotherapie en begeleiding in Utrecht West en Leidsche Rijn van mw.
Haptotherapie Friesland.
Ik ben GZ-haptotherapeut, tevens orthopedagoog en GZ psycholoog en werkzaam in een praktijk voor haptonomie, haptotherapie en psychologie in de gemeente Lemsterland, in Friesland. Op mijn site vindt u informatie over mijn werk: haptotherapie voor kinderen/pubers en volwassenen, coaching, relatiebegeleiding en supervisie.
Welkom bij Haptotherapie Eindhoven.
Ik vraag je mijn website te lezen en in je op te nemen maar vooral om te voelen wat voor indruk het op je maakt. Dat zijn vaak belangrijke en subtiele aanwijzingen over de keuzes die je wel of niet maakt. 5644 GA Eindhoven. Copyright Haptotherapie Eindhoven created by WB.
Christel van der Kaaden Prakijk voor haptotherapie Home.
Haptotherapie bij bevallingsangst. 3052 HM Rotterdam. tel: 010 418 28 45. Mensen" om me heen zeggen de laatste tijd vaak tegen me dat ik heel erg positief veranderd ben." Welkom op de site van Christel van der Kaaden. In mijn praktijk werk ik volgens de principes van de haptonomie hapsis' voelen, nomos' wet of regel.
Haptotherapie Willy Konter, praktijk voor.
Sinds 2013 houd ik ook praktijk in Borger, Drenthe. In mijn praktijk begeleid ik volwassenen, maar ook veel kinderen, pubers en jongvolwassenen. Deze diversiteit vind ik leuk, want haptotherapie is voor iedereen en leeftijd maakt daarin geen verschil. Locatie Donkerbroek Frl.
Haptotherapie Friesland gevestigd in Leeuwarden en Goutum.
Meer over Afke. Haptotherapie beoogt het herstel van het voelen. In de haptotherapie leer je dat je lichaam een heleboel vertelt over je gevoel. Dit gevoel gebruik je dan als kompas voor je handelen. In 1997 is Haptotherapie in Leeuwarden en Goutum met een praktijk gestart.
Home.
de praktijk voor Haptotherapie. van Loes Geerlings., U kunt hier algemene informatie vinden over mijn werkzaamheden als haptotherapeut. en over de praktijk. Ik ben telefonisch te bereiken op nummer: 06 51 083 080. Wanneer u een boodschap inspreekt bel ik u op korte termijn terug.
Haptotherapie Heerenveen.
Haptotherapie Asten Frans Hoendervangers.
Met deze site wil ik informatie geven over de praktijk voor haptonomie en haptotherapie in Asten. De praktijk ligt midden in de regio Eindhoven Helmond Someren Deurne Veghel Boxmeer Venray Horst Weert. Je vindt uitleg over de inhoud van haptotherapie, wanneer haptotherapie van toepassing kan zijn en hoe je dit kunt ontvangen.

Contacteer ons

haptonomie den bosch
oud west
haptonomie stress
haptotherapie maastricht
haptonomie cursus
haptonomie vergoeding
haptotherapie apeldoorn
angelique esser
haptonoom groningen
wat doet een haptonoom
loopbaancoach amsterdam
praktijk voor haptotherapie