depressierelatietherapieburnoutstresspsychotherapierouwverwerkinghaptonomie opleidinghaptonomie utrecht

Op zoek naar praktijk voor haptotherapie?


praktijk voor haptotherapie
 
Praktijk voor Haptotherapie en Haptonomische Zwangerschapsbegeleiding Baarn.
AGB-praktijkcode Haptotherapie: 90-017776. Copyright 2008 2017 Praktijk voor Haptotherapie en Haptonomische Zwangerschapsbegeleiding Baarn. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze website mag op welke wijze dan ook worden vermenigvuldigd, aangepast, openbaar gemaakt en/of doorgegeven, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de Praktijk voor Haptotherapie en Haptonomische Zwangerschapsbegeleiding Baarn.

Welkom op de website van Kompassie, praktijk voor haptotherapie. Op deze site vind je informatie over haptonomie, begeleiding, en over de praktijk. Als je vastloopt in je leven, zoek je hulp. Gesprekstherapie kan ondersteunend en inzichtgevend zijn, maar is niet altijd genoeg.
Haptotherapie Maastricht.
Praktijk Haptotherapie Maastricht. Linda van Weersch. Mijn naam is Linda van Weersch. In 1981 ben ik begonnen in de A-verpleging in het oude ziekenhuis Annadal waar ik nu na zoveel jaren weer terug ben met mijn eigen praktijk. Wat zijn indicaties voor haptotherapie?
Maria Holtslag: Praktijk voor haptotherapie en haptonomische zwangerschapsbegeleiding omgeving Haarlem.
praktijk voor Haptonomie, Haptotherapie en Haptonomische Zwangerschapsbegeleiding. Graag nodig ik je uit om deze website te lezen over het aanbod van mijn praktijk. Als je klachten hebt of iets mankeert, wil je daar over het algemeen zo snel mogelijk van af.
Haptotherapie Groningen Els de Graaf en Ettina Holman.
Vanuit deze nieuwsgierigheid ben ik de opleiding voor haptotherapeut gaan volgen aan de Academie voor Haptonomie in Doorn. Persoonlijk heb ik ervaren dat haptotherapie een heel mooie manier is om dichter bij jezelf te komen en meer eigen keuzes te maken. Wij zijn erkend en geregistreerd bij de beroepsvereniging Vereniging van Haptotherapeuten VVH, en opgenomen in het kwaliteitsregister van GZ-Haptotherapeuten. We hebben goede contacten met verwijzers en andere hulpverleners. Onze deskundigheid houden we op peil door middel van nascholingen, supervisie en intervisie. Els de Graaf VVH registratie nr: 15 KvK-nummer: 01173849 AGB-code zorgverlener: 90-026355. Ettina Holman VVH registratie nr: 523 KvK-nummer: 01144156 AGB-code zorgverlener: 90-037555. AGB-code praktijk: 90-004941.
Praktijk voor haptotherapie in Westerbork.
We weten beter wie we zijn en wat we echt willen. Hiervoor kun je terecht bij de Praktijk voor haptotherapie in Westerbork. Haptotherapie, iets voor jou? Haptotherapie helpt bij fysieke en psychische klachten, en is er voor jong en oud.
Praktijk voor Haptonomie Jeannette Uyttenboogaart Begin.
Het is geheimzinnig omdat het zo ingrijpend en zo belangrijk is en toch zo onbeduidend. Het is symbolisch en toch kan het soms ook helemaal niets te betekenen hebben. Aanraken is heerlijk tot in het extatische en toch kan het ondraaglijke pijn veroorzaken.
Praktijk voor Haptotherapie en EFT in Velp GLD en Arnhem Bineke Heringa.
Als piekeren en praten je niet helpen, kunnen haptotherapie en EFT veel betekenen. De behandelingen worden door bijna alle ziektekostenverzekeraars vergoed, ook zonder verwijzing van de huisarts. Ben je geïnteresseerd lees dan verder of maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Praktijk voor haptotherapie Praktijk voor Haptotherapie.
Beide hechten grote waarden aan het waarnemen van jezelf, het voelen van wie je bent. Vanuit deze versterkte verbinding met jezelf kijk je opener naar de wereld en naar jezelf. Praktijk voor haptotherapie en begeleiding in Utrecht West en Leidsche Rijn van mw.
Haptotherapie Friesland gevestigd in Leeuwarden en Goutum.
Meer over Afke. Haptotherapie beoogt het herstel van het voelen. In de haptotherapie leer je dat je lichaam een heleboel vertelt over je gevoel. Dit gevoel gebruik je dan als kompas voor je handelen. In 1997 is Haptotherapie in Leeuwarden en Goutum met een praktijk gestart.
praktijk Haptotherapie en Oefentherapie Cesar Home.
Onze praktijk bestaat al vele jaren in Geldermalsen. Inmiddels werken we alweer sinds half juli 2015 in onze nieuwe praktijkruimte in de Pluk. Dat is heel prettig, los van dat het een fijne ruimte is, gebeurt er waarop we hoopten, er komen steeds meer mooie samenwerkingsverbanden. En dit is te danken aan dat we dicht bij elkaar zitten en er een meer contact komt, waardoor er als vanzelf nieuwe initiatieven ontstaan. Bij ons kunt u onder andere terecht met stressgerelateerde en houdingsafhankelijke klachten en voor relatietherapie op haptonomische basis.
Synergos haptotherapie.
Praktijk voor Haptotherapie en coaching. Haptotherapie kinderen en jongeren. Kennismaken met Haptonomie. Aanmelden voor nieuwsbrief. DE THERAPEUTEN VAN SYNERGOS. Arianne de Buck. Hoe heb jij haptonomie bij Synergos ervaren? Jouw ervaring delen. 3818 HH Amersfoort. 3533 JE Utrecht. Synergos Vakopleiding voor Haptonomie.

Contacteer ons

haptonomie den bosch
oud west
haptonomie stress
haptotherapie maastricht
haptonomie cursus
haptonomie vergoeding
haptotherapie apeldoorn
angelique esser
haptonoom groningen
wat doet een haptonoom
loopbaancoach amsterdam
praktijk voor haptotherapie