depressierelatietherapieburnoutstresspsychotherapierouwverwerkinghaptonomie opleidinghaptonomie utrecht

Zoeken naar haptotherapie maastricht


haptotherapie maastricht
 
VVH GZ-Register.
haptotherapiemaastricht.nl Haptotherapie praktijk Maastricht.
Haptotherapie praktijk Maastricht. Luisteren naar je lichaam. Luisteren naar je gevoel. Luisteren naar jezelf. Haptotherapie praktijk Effeta sinds 1999. Het woord Effeta komt uit het Aramees en betekent ga open. Het openen van de zintuigen, de lagen naar de diepere innerlijke kern afpellen, zodat de bezielde persoonlijkheid naar voren kan komen.
Haptotherapeut Limburg AlleHaptonomen.nl. Haptotherapeut Limburg AlleHaptonomen.nl.
Wanneer haptonomie/ haptotherapie? Wat is een Hapthotherapeut of Haptonooom? Kwaliteit haptonomen/ haptotherapeuten. Haptonomie en vergoedingen. Haptonomie/ Haptotherapie: specialisaties. Zoek een haptonoom of haptotherapeut bij u in de buurt! naam m/v adres postcode plaats telefoon e-mail info beroep website. De Wieenhof 1.
Haptonomie-Gorter.
06 20 394 397 info@haptonomie-gorter.nl. Sinds 2013 gevestigd in Maastricht: praktijk voor haptotherapie, tevens gespecialiseerd in haptonomische zwanger-schapsbegeleiding. Voor meer informatie kunt U deze site raadplegen, de brochure downloaden of natuurlijk geheel vrijblijvend eens contact met mij opnemen op 06 20 394 397.
effeta.com Effeta effeta.com.
Haptotherapie: In onze cultuur leven we vooral vanuit onze verstandelijke vermogens. Als kind wordt ons al geleerd niet meer tastend hapto in het Grieks de wereld te verkennen. Stil zitten en de cognitieve vermogens ontwikkelen in plaats van aanraken en aangeraakt worden.
Haptotherapeut in Maastricht haptotherapeut-info.nl.
Haptonomie Gorter Maastricht. Haptotherapie, haptonomische zwangerschapsbegeleiding en coaching. Marjo Gorter is GZ-haptotherapeut met ruim 30 jaar ervaring. Praktijk Haptotherapie Maastricht Maastricht. Mijn naam is Linda van Weersch. Ik begon mijn carriere op de psychiatrische afdeling van ziekenhuis Annadal, Daarna heb ik lang als wijkverpleegkundige gewerkt.,
Mindful InSight.
Mindful InSight is gevestigd in de prachtige buitenplaats van Landgoed Vaeshartelt gelegen in het groen aan de rand van Maastricht. Tussen de eeuwenoude bomen, de grazende schapen en de vijvers ligt het kasteel van Vaeshartelt. Deze rustige en unieke omgeving nodigt je uit om tijd voor jezelf te nemen door middel van haptotherapie, mindfulness-trainingen en ACT trainingen.
Haptotherapie Maastricht.
Praktijk Haptotherapie Maastricht. Ik wil mensen rust, veiligheid en steun bieden. Door veiligheid te ervaren durven mensen weer te laten zien wie ze zijn, wie ze echt" zijn. Als je ge├»nteresseerd bent in haptotherapie nodig ik je uit voor een ori├źntatiegesprek vooral voor mensen die verwezen zijn en die nog niet goed weten of haptotherapie bij hen past.
Haptotherapie Maastricht.
90003723 Vereniging van Haptotherapie. Wat Is Haptotherapie. Hapsis tast, gevoel. Haptonomie is de wetenschap die zich bezig houd met de ontwikkeling van het gevoelsleven en in ruimere zin met de gevoelsmatige wisselwerking tussen mensen. Praktijk Haptotherapie Maastricht www.haptotherapie-maastricht.nl Copyright Linda Van Weersch.
Haptotherapie Maastricht.
Praktijk Haptotherapie Maastricht. Linda van Weersch. Mijn naam is Linda van Weersch. In 1981 ben ik begonnen in de A-verpleging in het oude ziekenhuis Annadal waar ik nu na zoveel jaren weer terug ben met mijn eigen praktijk. Wat zijn indicaties voor haptotherapie?

Contacteer ons

haptonomie den bosch
oud west
haptonomie stress
haptotherapie maastricht
haptonomie cursus
haptonomie vergoeding
haptotherapie apeldoorn
angelique esser
haptonoom groningen
wat doet een haptonoom
loopbaancoach amsterdam
praktijk voor haptotherapie