depressierelatietherapieburnoutstresspsychotherapierouwverwerkinghaptonomie opleidinghaptonomie utrecht

Zoeken naar haptonomie den bosch


haptonomie den bosch
 
Peter Peters Haptotherapie Den BoschHaptotherapie Den Bosch.
Sinds 1977 ben ik als fysiotherapeut werkzaam in het centrum van s-Hertogenbosch. In 1992 studeerde ik af aan het Instituut voor Haptonomie ITH. Vanaf die tijd werk ik ook als zelfstandig gevestigd haptotherapeut. Naast deze activiteiten studeerde ik in de jaren 80 filosofie aan de Katholieke Universiteit van Nijmegen.
Praktijk voor Haptotherapie Vught.
Wat is haptonomie? start filmpje Privacy beleid. Omdat ik, Jacobien Schrijvershof, GZ haptotherapeut, zorgvuldig om wil gaan met de benodigde persoonlijke gegevens en om te voldoen aan de nieuwe Algemene Verordening Gegevensbescherming, heb ik een privacy beleid uitgewerkt en voor U beschikbaar gemaakt.
Haptotherapie brengt je gevoel en verstand terug in balans Lianne Koster.
Haptonomie is de leer van het gevoel en gevoelsleven. Haptotherapie is de behandelvorm die om het belang van voelen draait. Je maakt contact met je gevoel, leert er weer op te vertrouwen en ernaar te handelen. De balans tussen voelen, denken en doen bepaalt jouw groei en geluk.
Quinie Vermeulen Praktijk voor Psychologie en Haptonomie Quinie Vermeulen.
Quinie Vermeulen Praktijk voor Psychologie en Haptonomie CV.
Praktijk voor Haptonomie in Eindhoven 1985-1988. Praktijk voor Haptonomie in Den Bosch 1988-heden. Praktijk voor Haptonomie en Psychologie in Den Bosch 2000-heden. Praktijk voor Haptonomie, Psychologie en Rouwbegeleiding in Den Bosch 2003-heden. Training/coaching 2008 heden. Docent Haptonomie en Haptonomische zwangerschapsbegeleiding Avans Hogeschool 2012 2017.
Huis van Jonathan Haptotherapie Coaching Begeleiding.
Kijk hieronder naar het filmpje voor meer informatie over wat Haptonomie nu eigenlijk is. Kennismaken met ons. Kennismakingsgesprek: vele zijn je inmiddels voorgegaan, prettig om eerst kennis te maken en je vraag te verkennen om te kijken of je bij ons op je plek bent? Dat kan, bel of vul het contactformulier in, dan nemen we 30 minuten de tijd voor je, kosteloos en vrijblijvend. Graag tot ziens! Workshops: deze bieden wij aan vanuit School of You, het tweede bedrijf van Hoving Povel. Dit is het platform waar mensen samen komen om te ontdekken, inspireren, leren en te ont-moeten. Vanuit hier bieden we in samenwerking met anderen, wisselende activiteiten aan die gericht zijn op verdieping en persoonlijke ontwikkeling. Huis van Jonathan. 5211 BN Den Bosch.
Haptotherapie Wil Lenssen Uw haptotherapeut.
Naast mijn werk als haptotherapeute bij GGZ instelling Reinier van Arkel in Den Bosch startte ik in 2008 deze praktijk. Lees over mij, mijn werkwijze en wat haptotherapie voor jou kan betekenen. Wil je meer weten, neem dan gerust contact met mij op.
Home Hapsis Haptonomie Den Bosch.
Loop gerust eens door de site voor meer informatie of neem contact op via info@hapsis.nl of onderstaand telefoonnummer. Praktijk Hapsis is gevestigd in Den Bosch, aan de Koenendelseweg 9, in Gezondheidscentrum West. Heb je geen idee wat haptonomie is en of dit jou iets te bieden heeft en wil je dat wel uitzoeken?

Contacteer ons

haptonomie den bosch
oud west
haptonomie stress
haptotherapie maastricht
haptonomie cursus
haptonomie vergoeding
haptotherapie apeldoorn
angelique esser
haptonoom groningen
wat doet een haptonoom
loopbaancoach amsterdam
praktijk voor haptotherapie