depressierelatietherapieburnoutstresspsychotherapierouwverwerkinghaptonomie opleidinghaptonomie utrecht

Meer resultaten voor haptonomie cursus


haptonomie cursus
 
workshop of training: haptonomie.
Cursus Echt Contact. Je werkt in deze cursus van 5 bijeenkomsten aan versterking en verdieping van je gevoelsbeleving en de toename van je lichaamsbewustzijn. Door oefeningen ervaar je de waarde van haptonomie en leer je het toe te passen in je dagelijks leven.
Opleiding Haptonomie Fysiocursus.nl.
Via deze weg ontwikkelt u het werken op haptonomische basis binnen uw eigen beroep. In dit kader gaat u twee dagdelen op snuffelstage bij iemand die in uw beroepsgroep met haptonomie werkt. Deze Opleiding Haptonomisch Professional leidt niet op tot een afzonderlijk en zelfstandig beroep, maar als bijscholing voor uw eigen beroep. U blijft werkzaam in uw werkveld, maar met meer plezier, meer inzicht en meer diepgang in het contact! Andere interessante cursussen. beoordeel deze cursus als eerste.
cursussen 040verloskunde t Noorden en de Boreling.
Een erg leuke cursus voor papa's' die ook graag overal bij betrokken willen zijn. Bij haptonomie gaat het om tastbaar bezig zijn met je zwangerschap. Je probeert op verschillende manieren contact te maken met je ongeboren kindje. Het is een combinatie van natuurlijke aanraking, psychologie en filosofie.
Massage Opleiding Sportmassage Opleiding Leffelaar Veerman Opleidingen Haptonomie.
Deze wetenschap biedt u de mogelijkheid om door gebruik te maken van de tastzin de relatie tot uw omgeving te optimaliseren. Het is de bedoeling om u in deze cursus kennis te laten maken met fenomenen uit de haptonomie, die u kunt integreren in uw werkzaamheden. Het woord haptonomie komt van hapsis tast.
Haptonomie Haptonomie.
Scholings instituut in de authentieke haptonomie. In 1985 is het Scholings Instituut voor Haptonomie opgericht door Frans R. Na zijn studie medicijnen en psychologie heeft hij in navolging van zijn vader, de grondlegger van de haptonomie, de scholingen in de haptonomie ter hand genomen.
Zwangerschapshaptonomie Zwangerschapscursussen WIJ.nl.
Als je tijdens je zwangerschap een cursus haptonomie volgt, leer je om contact te maken en een band op te bouwen met je kind nog voordat het geboren is. Dat doe je door met je handen over je buik te gaan.
Zwangerschapscursus Centrum Jeugd en Gezin Alphen aan den Rijn.
Een cursus Samen Bevallen volg je samen met je partner. Je partner is actief betrokken bij deze cursus en leert jou te ondersteunen tijdens je zwangerschap en bevalling. Op Samenbevallen.nl lees je meer informatie en hoe jij je kunt aanmelden.
Haptonomische Zwangerschapsbegeleiding door Haptotherapeut.
Copyright 2008 2017 Praktijk voor Haptotherapie en Haptonomische Zwangerschapsbegeleiding Baarn. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze website mag op welke wijze dan ook worden vermenigvuldigd, aangepast, openbaar gemaakt en/of doorgegeven, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de Praktijk voor Haptotherapie en Haptonomische Zwangerschapsbegeleiding Baarn.
Zwangerschapscursus opvoedpuntleeuwarden.
Afhankelijk van wie de cursus verzorgt, kunnen er onderwerpen aan bod komen als de groei van je baby, wat er met jouw lichaam gebeurt en hoe je straks werk en gezin met elkaar kunt combineren. Ook aanstaande vaders worden bij een online cursus niet vergeten.
Malva Opleiding Nederland Cursus Gevoelsontwikkeling Haptonomie.
Immers spanningen, problemen, angsten kunnen wegvloeien vanuit gevoel, maar nooit vanuit denken. Een inspirerende cursus waarin je zelf dieper leert voelen en van daaruit leert om anders te communiceren met de ander. Na afloop van de cursus heb je kennis en vaardigheid omtrent.: de basisprincipes van de haptonomie.
Academie voor Haptonomie ervaringen van opleidingen, trainingen en cursussen Springest.
Ons aanbod van opleidingen en scholingen wordt gekenmerkt door grote beweeglijkheid en variatie met als basis een gedegen en modern onderwijssysteem. De programmas vernieuwen en ontwikkelen zich voortdurend, maar blijven stevig geworteld in de uitgangspunten van de haptonomie. Ervaring met Academie voor Haptonomie? Heb je een training, opleiding of cursus gevolgd bij Academie voor Haptonomie?
Haptonomie voor stellen.
Haptonomie voor stellen. Een dag zonder oordeel. Tarieven en vergoedingen. U bevindt zich hier: Home Cursus haptonomie in je relatie. Cursus haptonomie in je relatie. Wat vind je eigenlijk belangrijk in je relatie? Hoe ervaar je het samenzijn, het contact?

Contacteer ons

haptonomie den bosch
oud west
haptonomie stress
haptotherapie maastricht
haptonomie cursus
haptonomie vergoeding
haptotherapie apeldoorn
angelique esser
haptonoom groningen
wat doet een haptonoom
loopbaancoach amsterdam
praktijk voor haptotherapie