depressierelatietherapieburnoutstresspsychotherapierouwverwerkinghaptonomie opleidinghaptonomie utrecht

Resultaten voor haptotherapie rotterdam


haptotherapie rotterdam
 
PraktijkCentrumCarnisse Haptotherapie IJsselmonde.
Haptonomie maakt mensen bewust van wat zij voelen. Haptotherapie legt een relatie tussen deze gevoelens en de klachten en problemen die mensen ervaren. Haptotherapie kijkt naar wie je op dit moment bent, hoe je functioneert en waar je tegenaan loopt.
eft relatietherapie eft arnhem haptotherapie rotterdam.
Puur Jij Haptotherapie en Coaching Rotterdam. Met Puur Jij bied ik programmas gericht op het vinden van balans tussen denken en voelen, innerlijke rust en balans, en op het leren jezelf te accepteren met al je. Touchée Praktijk voor Haptotherapie Rotterdam.
Avalon Praktijk voor Haptonomie en Massagetherapie.
Misschien is dit dan het moment om me te bellen en een afspraak te maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek van een half uur. Dan kun je kijken of je mij zou willen vragen om hulp en steun in jouw veranderingsproces.
Haptonomie Rotterdam.
Wat is fysiotherapie op haptonomische basis? Middels een behandeltraject op haptonomische basis kunt u gevoelsmatig zicht krijgen op de betekenis van uw gezondheidsprobleem chronische pijn, angstklachten, lichamelijke spanning, niet lekker in vel zitten en de onderliggende in stand houdende factoren.
Fysiotherapie op haptonomische basis, Haptotherapie, Mindfulness GC Beverwaard.
Vandaag zijn wij open van: 0800: tot 1700: Algemeen nummer: 010 479 96 21. Fysiotherapie op haptonomische basis, Haptotherapie, Mindfulness. Fysiotherapie op haptonomische basis, Haptotherapie, Mindfulness. Fysiotherapie op haptonomische basis, Haptotherapie, Mindfulness. Een van onze specialisaties is haptonomie en fysiotherapie op haptonomische basis.
Haptotherapie Schiedam Nathalia Liem.
De kracht van kwetsbaarheid. Wat speelt er onder de oppervlakte? 2019 Haptotherapie Schiedam. fotografie Marjolein de Vette. een Exclusieve Website van Pink Sun. Deze website gebruikt alleen anonieme cookies om je voorkeuren te onthouden en je optimaal gebruiksgemak te bieden.
haptotherapie nijmegen haptonomie nijmegen wat is haptonomie.
1 2 In de therapie staat de gevoelsbeleving van de cliënt en hoe hij omgaat met zichzelf en anderen centraal. Wat is haptonomie en haptotherapie? Sentire Haptotherapie Tilburg. Sentire Haptotherapie Tilburg. Haptonomie in Tilburg. Wat is haptonomie en haptotherapie? Wat is haptonomie?
Welkom Admotio.
Ik ben Marcel de Jong en Admotio is mijn praktijk voor haptotherapie, begeleiding en coaching. De haptotherapiepraktijk bestaat sinds 2009. Admotio heeft drie locaties: Dordrecht, Rotterdam en Utrecht. Haptotherapie ondersteunt bij vragen op allerlei vlakken in het dagelijks leven: thuissituatie, opvoeding, werk en sport.
olga hasenbos Mijn website.
Afstudeerartikel: door contact intact, onderzoek naar de waarde van haptotherapie met betrekking tot het ontwikkelen van het persoonlijkheidsbewustzijn, bij mij te bestellen á 10, excl. Bewegingstherapie, Pedagogische Faculteit, Nijmegen, afd. Orthopedagogiek, 1963 1968. Massage en oefentherapie, Medewerker particuliere praktijk, Rotterdam, 1968 1970.
Liem Haptotherapie Rotterdam Openingstijden Liem Haptotherapie Rotterdam Van Dijckstraat.
Liem Haptotherapie Rotterdam Van Dijckstraat. Openingstijden Liem Haptotherapie Rotterdam Van Dijckstraat 4 in Schiedam. Bekijk ook de koopavond en koopzondag blokken voor aanvullende informatie. Gebruik de Kaart Route tab om de snelste route te plannen naar Van Dijckstraat in Schiedam.
6 fysiotherapeuten met specialisatie haptotherapeut in Rotterdam.
Fysiotherapiepraktijk IPBO, Rotterdam. De Tweede Verdieping, praktijk voor haptonomie en coaching, Rotterdam. Spine Joint Centre, Revalidatie, Rotterdam. Admotio Haptotherapie, begeleiding coaching, locatie Rotterdam, Rotterdam. Admotio Haptotherapie, begeleiding coaching, locatie Dordrecht, Dordrecht. Haptotherapie Beate Langemeijer, Rotterdam. Gezondheidscentrum Beverwaard, Fysiotherapeuten, Rotterdam. 5 km 5.
Haptotherapie Amsterdam Ina de Jong.
Elke ontmoeting geeft weer nieuwe inspiratie. Ik ben al ruim tien jaar als haptonomisch begeleider werkzaam in Amsterdam en als docent in Nijmegen verbonden aan het ITH Instituut voor Toegepaste Haptonomie. Per april 2018 werk ik ook een dag in Rotterdam.

Contacteer ons

haptonoom haarlem
wat is haptotherapie
haptonomie hilversum
academie voor haptonomie
haptonomie limburg
haptonomie dordrecht
vergoeding haptotherapie
haptotherapie rotterdam
haptonomie haarlem
haptonomie tilburg
roel roel