depressierelatietherapieburnoutstresspsychotherapierouwverwerkinghaptonomie opleidinghaptonomie utrecht

Meer resultaten voor haptotherapie rotterdam


haptotherapie rotterdam
 
5 fysiotherapeuten met specialisatie haptotherapeut in Rotterdam.
Fysiotherapiepraktijk IPBO, Rotterdam. De Tweede Verdieping, praktijk voor haptonomie en coaching, Rotterdam. Spine Joint Centre, Revalidatie, Rotterdam. Haptotherapie Beate Langemeijer, Rotterdam. Gezondheidscentrum Beverwaard, Fysiotherapeuten, Rotterdam. 5 km 4. 10 km 12. 25 km 30. 50 km 48. 100 km 125.
Haptotherapeut in Rotterdam haptotherapeut-info.nl.
Puur Jij Haptotherapie en Coaching Rotterdam. Met Puur Jij bied ik programmas gericht op het vinden van balans tussen denken en voelen, innerlijke rust en balans, en op het leren jezelf te accepteren met al je. Haptotherapie Beate Langemeijer Rotterdam.
Haptotherapie Hillegersberg-Schiebroek Tobe Haptotherapie.
Tijdens de sessies nodig ik je uit om in jouw eigen ritme en tempo te doorleven wat je voelt en wat er in je omgaat. Haptotherapie helpt je de natuurlijke wisselwerking weer te herstellen en verder te ontwikkelen. Op de begaande vloer bevind zich de behandelruimte. Op de praktijk 80, per sessie. Aan huis 90, per sessie. 3053 MB te Rotterdam.
Haptotherapie Monique van den Berg Agenda Activiteit Centrum Djoj Rotterdam.
See me, feel me, heal me, touch me The Who, 1969 Wat is haptotherapie? In de haptotherapie staat het gevoelsleven van de mens centraal. Ingang is het voelende lichaam. Het geeft ons informatie over onszelf, onze omgeving en over onze relaties.
Haptonomie Rotterdam Haptotherapie, Haptonoom De Telefoongids.
Beate Langemeijer heeft, behalve het diploma Haptotherapie 2004, ook de specialisatie Haptotherapie bij Kinderen en Pubers. Ze heeft voor en deels naast de haptoth Lees meer. Beoordeel dit bedrijf 010-4611955 Toon nummer. 010 Haptotherapie Coaching. Gerard Scholtenstraat 27/A, 3035SC, Rotterdam.
HAPTOTHERAPIE Ruth Heinen.
Mede door deze ervaringen leerde ik hoe belangrijk een balans tussen denken, voelen en doen is. Dit was de belangrijkste motivatie om als haptotherapeute te gaan werken. Ik woon met mijn partner en twee dochters in Rotterdam. 2015 Diploma Haptotherapie Instituut voor Toegepaste Haptonomie.
Puur Jij Haptotherapie en Coaching.
Met Puur Jij bied ik programmas gericht op het vinden van balans tussen denken en voelen, innerlijke rust en balans, en op het leren jezelf te accepteren met al je mooie en minder mooie gedachten, gevoelens, emoties en eigenschappen, zodat je ├ęcht jezelf kan zijn en het leven kan leiden dat bij je past. Dit doe ik door vanuit mijn praktijk in Rotterdam centrum unieke programmas aan te bieden die bestaan uit een combinatie van haptotherapie / haptonomie en coaching.
010 Haptotherapie Coaching.
Wil je een korte animatie wat haptonomie is, klik. Wat is haptonomie? Anderen gingen u voor. Anderen gingen u voor. 010 Haptotherapie Coaching Gerard Scholtenstraat 27a 3035 SC Rotterdam 010 41 870 98. 010 Haptotherapie Coaching Stadhoudersplein 37 3039 ER Rotterdam 06-41509058.
Haptotherapie/ Relatietherapie Rotterdam Irene van Dantzig.
Haptotherapie is de therapie die ontwikkeld is op basis van de inzichten uit de haptonomie. Simpelweg gezegd houdt haptotherapie in: Door middel van directe aanraking, gesprekken en oefenstof gaan ervaren Lees meer. Haptotherapie Rotterdam is al jaren gevestigd op een goed bereikbare locatie in Rotterdam Hillegersberg.

Contacteer ons

haptonoom haarlem
wat is haptotherapie
haptonomie hilversum
academie voor haptonomie
haptonomie limburg
haptonomie dordrecht
vergoeding haptotherapie
haptotherapie rotterdam
haptonomie haarlem
haptonomie tilburg
roel roel