depressierelatietherapieburnoutstresspsychotherapierouwverwerkinghaptonomie opleidinghaptonomie utrecht

Resultaten voor haptonomie tilburg


haptonomie tilburg
 
Geert van Pruissen Fysiotherapie en Haptonomie. Navigation. Ervaringen. Untitled Document. Untitled Document. Untitled Document. Untitled Document. Welkom.
Welkom op de website van Geert van Pruissen Haptonomie en Fysiotherapie. Wellicht bent u geinteresseerd in Haptonomie en Fysiotherapie. U vindt hier een uiteenzetting van wat Haptonomie inhoudt, wat het wellicht voor u kan betekenen en voorbeelden van wat het voor anderen betekend heeft.
haptotherapie nijmegen haptonomie haptonomie tilburg.
Wellicht bent u geinteresseerd in Haptonomie en Fysiotherapie. U vindt hier een uiteenzetting van wat Haptonomie inhoudt, wat het wellicht voor u kan betekenen en voorbeelden van wat het voor anderen betekend heeft. Haptotherapie Tilburg haptonomie tilburg bij burn-out en zwangerschap.
Moveo Fysiotherapie B.V. Qualizorg Widget.
Haptotherapie Asten Frans Hoendervangers.
Met deze site wil ik informatie geven over de praktijk voor haptonomie en haptotherapie in Asten. De praktijk ligt midden in de regio Eindhoven Helmond Someren Deurne Veghel Boxmeer Venray Horst Weert. Je vindt uitleg over de inhoud van haptotherapie, wanneer haptotherapie van toepassing kan zijn en hoe je dit kunt ontvangen.
Haptonomie Tilburg Type fysiotherapeut Haptonomie uit Tilburg.
Zoek op postcode. Type fysiotherapeut Haptonomie in Tilburg. U bevindt zich hier: Home Noord-Brabant Tilburg Haptonomie Tilburg. Tilburg Renkumlaan 17. Behandelingen: Diabetes, Hoofdpijn, Stress., Type fysiotherapeut: Haptonomie. Fysiomore Spijkers 7.7/10.0. Tilburg Koningsplein 1. Behandelingen: Massage, Podologie, Revalidatie., Type fysiotherapeut: Acupunctuur, Haptonomie, Manueeltherapeut.,
Haptonomie Tilburg.
Hulp bij: in Tilburg haptotherapeut-info.nl.
Binnen een behandelingstraject gaan we samen op zoek. Praktijk voor Haptonomische Begeleiding Tilburg. Ik geef individuele haptonomische begeleiding aan volwassenen. Meer informatie is verkrijgbaar via mijn website. Je bent welkom voor een gratis en vrijblijvend. Sentire Praktijk voor haptotherapie met de volgende specialisaties: Haptotheraie individueel Haptotherapie voor relaties Kinderhaptotherapie en ouderbegeleiding. In de omgeving binnen 20 km. SE Touche, Suzanne Eikenaar Haptotherapie, zwangerschapsbegeleiding en Coaching Teteringen. Welkom bij SE Touche, praktijk voor haptotherapie in Breda en omgeving. Vaak leven we vanuit ons hoofd, druk met van alles wat we van onszelf moeten of denken dat de. Channels Praktijk voor Hapto en Reflexzonetherapie Vlijmen. Praktijk voor hapto en reflexzonetherapie. Praktijk voor Oefentherapie Cesar Haptonomie Oost west en middelbeers.
over mij Pigmans haptonomie.
Ik ben op zoek gegaan naar een manier om meer de hele mens in zijn welzijn te kunnen beschouwen en ben daarbij uitgekomen bij de haptonomie. Dieper liggende gevoelens kan ik hiermee bewust maken, zodat onderliggende blokkades herkenbaar worden en opgelost kunnen worden. Heel de mens komt meer in balans. Voor de fotos op deze website ging ik terug naar mijn roots, de wollenstoffenfabriek van waar mijn opa werkte, het huidige Textielmuseum in Tilburg.
Haptonomie Tilburg en omgeving Judith Pouw.
Haptonomie Tilburg en omgeving. Haptotherapie is een toepassing van de haptonomie, de leer van het gevoel. Haptotherapie kan je helpen je denken, voelen en handelen weer met elkaar in balans te brengen. Ben je op zoek naar een praktijk Haptonomie in Tilburg en omgeving, neem dan gerust vrijblijvend contact op.
Huis van Jonathan Haptotherapie Coaching Begeleiding.
Naast individuele therapie, haptotherapie, bieden wij training en coaching aan. Dit is altijd op basis van de haptonomische principes. Daarnaast kijken we graag breed mee en schromen we niet om een systemische blik in te zetten. Training vindt plaats in groepen, coaching kan ook op individuele basis plaatsvinden.
Leon Timmermans.
Geboren te Waalwijk en opgegroeid in Sprang-Capelle. Sinds 2001 woon ik met mijn gezin in Tilburg. Ik ben afgestuurd aan de Hogeschool voor Fysiotherapie Thim van der Laan te Nieuwegein. Vanuit mijn sportachtergrond ben ik erg geïnteresseerd in sportblessures en de behandeling daarvan.
HOME.
U heeft wellicht elders over de praktijk gelezen of gehoord of u bent door uw arts of specialist naar deze website verwezen. Op de andere pagina's' vindt u informatie over de therapeute, therapie├źn, klachtenlijsten, hoe u informatie kunt inwinnen en hoe u zich kunt aanmelden.

Contacteer ons

haptonoom haarlem
wat is haptotherapie
haptonomie hilversum
academie voor haptonomie
haptonomie limburg
haptonomie dordrecht
vergoeding haptotherapie
haptotherapie rotterdam
haptonomie haarlem
haptonomie tilburg
roel roel