depressierelatietherapieburnoutstresspsychotherapierouwverwerkinghaptonomie opleidinghaptonomie utrecht

Meer resultaten voor haptonomie dordrecht


haptonomie dordrecht
 
Manueel therapeut Heutink Praktijk voor Fysio Manuele Therapie en Haptonomie in Dordrecht Manueel therapeutgids manueeltherapeut.nu.
Bent u echter de eigenaar van dit bedrijf? Claim dan uw pagina en vul uw gegevens aan, of help ons en je mede-bezoekers door dit bedrijf te tippen over deze vermelding. Is Manueel therapeut Heutink Praktijk voor Fysio Manuele Therapie en Haptonomie in Dordrecht uw bedrijf?
Therapeut zoeken NIBIG.
Deze therapeuten zijn in het bezit van een erkend diploma Medische en/of Psychosociale Basiskennis. Zorgverzekeraars die met het NIBIG samenwerken, vergoeden onder bepaalde voorwaarden de behandelingen van deze therapeuten vanaf 1 januari 2017 als uw polis hiervoor in aanmerking komt.
Haptotherapie Transman.nl.
Hieronder staan contactgegevens van haptotherapeuten, die ervaring hebben met transgender en/of interseksuele cliënten. Vraag gerust een kennismakingsgesprek aan voor meer info over wat haptotherapie voor jou kan betekenen. Haptonomie Haptotherapie, Frans Kok Bob Boot, Amstelveen: tel. 020 496 62 55. Helemaal Eigen, Helène Kleijburg, Utrecht en Dordrecht.
Praktijk Wijnstraat Dordrecht Fysiotherapie Manuele Therapie Haptonomie.
FYSIOTHERAPIE WIJNSTRAAT staat voor.: Een goede samenwerking met patiënten/cliënten, collega fysiotherapeuten en verwijzend huisartsen, specialisten. Door de zorgverzekeraars in de regio is ons behandelgemiddelde met goed resultaat beoordeeld als gemiddeld laag frequent. Goed bereikbaar en ruime parkeergelegenheid Kuypershaven en omgeving.
Bedrijfsinformatie Helder Haptonomie Dordrecht OpenCompanies.
Indien je contact wilt opnemen met Helder Haptonomie kun je het telefoonnummer gebruiken of een brief versturen naar het adres Rozenhof 33 306 met postcode 3311 JT in Dordrecht. Van dit bedrijf en andere bedrijven in de Dienstverlening, zijn financiële gegevens bekend.
Home De Tweede Verdieping.
Heb je last van spanningen bij jezelf of bij relaties met anderen? Zit je met een hoofd vol vragen en kom je er alleen niet uit? Wil je naar jezelf kijken en veranderingen aangaan? De combinatie haptonomie, coaching en training biedt verschillende mogelijkheden.
www.nassaukade57.nl Praktijk Nassaukade 57 Fysiotherapie Manuele Therapie Haptotherapie Runningtherapie.
Bij de Manueel therapeut is er snel duidelijkheid over uw klacht. Manuele therapie is geschikt voor klachten en aandoeningen die behalve met pijn ook gepaard gaan met het slechter kunnen bewegen of blokkeren van een gewricht of gewrichten, met name in de wervelkolom.
Haptonomie Fysiotherapie Wijnstraat Dordrecht.
Haptonomische zwangerschapsbegeleiding richt zich dan ook op het al voor de geboorte tot stand brengen van een goede band tussen jou, je partner en je kind. Een warm welkom. Veel paren die eerder voor haptonomische zwangerschapsbegeleiding kozen, zijn heel enthousiast.
Fysiotherapie Vijverlaan Fysiotherapie Amazone Openingstijden Fysiotherapie Vijverlaan Fysiotherapie Amazone Vijverplantsoen.
Inloggen Wachtwoord vergeten. Fysiotherapie Vijverlaan Fysiotherapie Amazone. Openingstijden Fysiotherapie Vijverlaan Fysiotherapie Amazone Vijverplantsoen 1 in Dordrecht. Bekijk ook de koopavond en koopzondag blokken voor aanvullende informatie. Gebruik de Kaart Route tab om de snelste route te plannen naar Vijverplantsoen in Dordrecht.
Haptonomie/haptotherapie in Haarlem Bewust Haarlem.
Bewust Haarlem professionals in Haptonomie Haptotherapie persoonlijke groei gezondheid welzijn duurzaamheid. Verstand van gevoel. DAP Coaching Haptonomische begeleiding en Haptotherapie. Begeleiding in de liefde Eline Blom Speelruimte Haptonomie Haptotherapie. Speelruimte Haptonomie Eline Blom haptotherapeutische begeleiding in de liefde. Over Haptonomie Haptotherapie Haarlem.
eft relatietherapie eft relatietherapie haptotherapie dordrecht.
haptotherapie haptonomie zeist haptotherapie dordrecht. Na de afronding van mijn studie Haptotherapie aan het ITH te Berg en dal in 2007 ben ik full time haptotherapeut geworden met vestigingen in Dordrecht, Rotterdam en Barendrecht.en mijn specialisaties zijn: Haptotherapie voor volwassenen en kinderen, Haptonomische ontspanningsmassage en/of sportmassage, ook stoelmassage mogelijk, Samen zwanger, een haptonomische zwangerschapsbegeleiding voor partners, Assertiviteit en/of weerbaarheidstrainingen individueel en in groepen voor meisjes en vrouwen.
Suzan Lucas Haptonomie.
Via aanraken, oefeningen en gesprekken kom je in contact met je eigen lichaam en je eigen gevoel. Dit opent de weg naar een betere relatie met jezelf én met je omgeving. Haptonomische zwangerschapsbegeleiding is een volledige voorbereiding op je bevalling.

Contacteer ons

haptonoom haarlem
wat is haptotherapie
haptonomie hilversum
academie voor haptonomie
haptonomie limburg
haptonomie dordrecht
vergoeding haptotherapie
haptotherapie rotterdam
haptonomie haarlem
haptonomie tilburg
roel roel