depressierelatietherapieburnoutstresspsychotherapierouwverwerkinghaptonomie opleidinghaptonomie utrecht

Meer resultaten voor academie voor haptonomie


academie voor haptonomie
 
haptotherapie, journey therapie, quantum touch, amsterdam, limmen, noord-holland.
haptotherapeut.
2015, Opleiding tot Rots en Water trainer, Gadaku Institute. 2015, Workshops Drieluik deel 1 en 2, Academie voor Haptonomie. 2014, Nascholing Veerkracht, Academie voor Haptonomie. 2014, Workshop Ruimte en Grenzen, Academie voor Haptonomie. 2014, Workshop Ademverruimende handgrepen en technieken, Academie voor Haptonomie.
Haptonomie Noord Straalt.
Haptotherapie geeft je inzicht, reikt je tools aan en laat je opnieuw voelen wat er bij jou gebeurd. De therapie geeft je oefeningen die je in het dagelijks leven meteen kan toepassen en waarmee je met jezelf aan de slag kan. Naast mijn werk als haptotherapeut geef ik ook les aan de Nederlandse vakopleiding voor Haptonomie, Synergos in Amersfoort.
De Witte Steen Lidwien Gerritsen Medewerker.
Zij heeft de basisopleiding voor haptonomie en daarna de post-HBO opleiding voor haptotherapie gevolgd aan de Academie voor Haptonomie en Kinesionomie te Doorn. Sinds 2000 is zij geregistreerd haptotherapeut bij de beroepsvereniging VVH. Zij heeft, naast diverse bij en nascholingen, de specialisaties Haptotherapie voor Kinderen en Haptotherapie en Relaties gevolgd.
afke-ley Haptotherapie Friesland.
Docente expressie door woord en gebaar bij de AVEK te Leeuwarden: Akte 1e graads bevoegdheid. Voortgezette Opleiding OSD onderwijskunde, supervisie, deskundigheidsbevordering. Academie voor Haptonomie en Kinesionomie te Doorn: Akte Haptotherapie. Academie voor Haptonomie en Kinesionomie te Doorn: Akte kinderhaptotherapie. Diverse nascholingsactiviteiten in verband met deskundigheidsbevordering.

Javascript en/of cookies zijn uitgeschakeld in uw browser waardoor sommige onderdelen van deze site niet correct kunnen werken klik hier voor meer informatie of druk op de knop hieronder om de site te openen. Para poder disfrutar de algunos de los contenidos de eso sitio, necesita tener JavaScript y cookies activados.
Over mijzelf.
Vanaf 2001 heb ik een praktijk voor haptotherapie in Zaltbommel. Ik volg jaarlijks nascholingen op de academie voor haptonomie waaronder, omgaan met boosheid, intimiteit en nabijheid, belastbaarheid en stilte. Daarnaast heb ik in de afgelopen jaren diverse trainingen gevolgd op het gebied van lichaamswerk, gestallttherapie en systemisch werk.
FIN Fysiotherapeutisch Instituut Nijmegen Haptonomie.
Mijn specialisatie ligt op het gebied van arbeidsgerelateerde klachten en relatieproblematiek maar ook bij traumaverwerking, angststoornissen en chronische pijnklachten. Daarbij werk ik o.a. met ACT, EFT en Mndfullness. Naast mijn werk als therapeut ben ik als docent verbonden aan de academie voor haptonomie in Doorn en geef ik o.a.
Wie ben ik? Haptotherapie Haarlem.
Ik ben erkend en geregistreerd bij de VVH de beroepsvereniging van Haptotherapeuten en opgenomen in het kwaliteitsregister van GZ-Haptotherapeuten onder nr. De opleidingen Haptonomie en Haptotherapie aan de Academie voor Haptonomie en aan het Instituut voor toegepaste Haptonomie I.T.H. Nascholingen, intervisie en supervisie Haptotherapie.
Haptonomie Wageningen Marianne de Bever.
Monica Pollmann Haptotherapie Wijk bij Duurstede.
Monica Pollmann MSc, GZ-haptotherapeut, pedagoge opvoedingsondersteuner, docente aan de academie voor haptonomie Doorn, haptonomisch zwangerschapsbegeleider. 0343-592251 Monica Pollmann. Met heel veel plezier werk ik sinds 1996 als haptotherapeut in deze praktijk. Daarnaast werk ik ook als docent aan de academie voor haptonomie in Doorn, de Hoge Scholen Utrecht en Leiden en het Centrum voor Pedagogisch Contact.
Sisca Booijink Haptotherapie zwangerschapsbegeleiding relatiebemiddeling.
In Doorn aan de Academie voor Haptonomie heb ik mij daarna nog bekwaamd in het geven van relatie begeleiding. Ik heb al 20 jaar een eigen praktijk te Nijmegen, waar ik met veel plezier haptotherapie geef aan volwassenen, pubers en kinderen en zwangere stellen begeleid.

Contacteer ons

haptonoom haarlem
wat is haptotherapie
haptonomie hilversum
academie voor haptonomie
haptonomie limburg
haptonomie dordrecht
vergoeding haptotherapie
haptotherapie rotterdam
haptonomie haarlem
haptonomie tilburg
roel roel