depressierelatietherapieburnoutstresspsychotherapierouwverwerkinghaptonomie opleidinghaptonomie utrecht

Op zoek naar haptonomie utrecht?


haptonomie utrecht
 
Kennisweb haptonomie Stichting Kenniscentrum Haptonomie Hapsis Utrecht.
De versnelling van de tijd 29 april 2017. Op dit Kennisweb haptonomie van Stichting Kenniscentrum Haptonomie Hapsis Utrecht is informatie te vinden over en voor haptonomie. Het Kennisweb haptonomie bestaat sinds 15 november 2014 en is sinds 11 mei 2015 op deze site te vinden.
Haptonomische Begeleiding.
Ik begeleid u samen bij het welkom heten van uw kind, de voorbereiding op de geboorte en de fysieke balans van de moeder tijdens de zwangerschap. Iets voor u? Kijk verder op mijn website of maak een afspraak voor een oriƫnterend gesprek. Haptonomische begeleiding Ceciel van de Wolfshaar Weerdsingel WZ 40 3513 DB Utrecht 06-23585041.
Haptotherapiepraktijk Els van Stijn.
Je grenzen ervaren en daar naar handelen? Meer contact krijgen met je lichaam en zicht krijgen op je patronen? Dan is haptotherapie een passende therapie. De meest voorkomende hulpvragen liggen op het gebied van psychosomatische klachten en in de relationele sferen.
Welkom op de website van HdH Haptotherapie de Hagen.
Welkom op de site van Haptotherapie de Hagen, Arnhem. Haptotherapie is de therapeutische toepassing van haptonomie. Haptonomie gaat over het raken of geraakt worden in het gevoel. Je lijf geeft je meer signalen over hoe jij je voelt dan je denkt.
Haptotherapie Gezondheidscentrum Lombok Utrecht.
Erni Bodegraven, tel: 06 460 530 74. Klik hier om rechtstreeks op de site van de haptotherapeute Erni Bodegraven te komen. Op onderstaande link kunt u zien of uw behandeling geheel of gedeeltelijk door uw zorgverzekeraar vergoed wordt: http//www.haptotherapeuten-vvh.nl.: 3531 HX Utrecht.
Haptotherapiepraktijk Barbara van Ruitenbeek Haptotherapie Haptonomie Orthopedagogiek Coaching Utrecht.
Binnen de orthopedagogiek geef ik ouder-kind begeleiding in de omgang met baby's' en peuters. Ook bied ik coaching aan. De haptonomie en het weten van de vroege basis van ons bestaan vormen het fundament van mijn werk. 3512 TH Utrecht.
Maak kennis met De haptotherapeut NIP.
Ik ben specialistisch docent aan de Academie voor haptonomie en bestuurslid van het NIP LWP en probeer in die hoedanigheid beide beroepsgroepen met elkaar te verbinden. En als psychotherapeut werk ik zeer intensief samen met een haptotherapeut en daarnaast ben ik nog een dag in de week werkzaam als haptotherapeut. Ik ben trots op de samenwerking die nu steeds meer lijkt te ontstaan. Arthur van Schendelstraat 650. 3511 MJ Utrecht.
Haptonomie Fysiotherapie Dukenburg.
Uit: Denken over voelen wetenschappelijk onderzoeksverslag van de Universiteit van Utrecht, april 1997. Bekken Fysiotherapie met haptonomische begeleiding Haptonomisch Counselor. Een Haptonomisch Counselor heeft de 2 jarige post-HBO opleiding bij het Instituut voor Toegepaste Haptonomie I.T.H. in Nijmegen afgerond. Tijdens de fysiotherapeutische begeleiding zullen, indien nodig, haptonomische vaardigheden worden ingezet.
Home academie haptonomie.
We zijn de oudste haptonomie-opleiding in Nederland. Ons aanbod rust op een modern onderwijssysteem. De programmas vernieuwen en ontwikkelen zich voortdurend, en zijn stevig geworteld in de uitgangspunten van de haptonomie. Wij leiden je op tot. Dit is haptotherapie. Dit is haptonomie.
Praktijk G.H. van Nie Manuele therapie haptotherapie.
Sinds 2000 kunt u bij Praktijk G.H. van Nie in Utrecht terecht voor manuele therapie, haptotherapie, kinderhaptotherapie, haptonomische zwangerschapsbegeleiding en haptotherapie bij relatie-problemen. De praktijk is van dinsdag t/m vrijdag geopend van 9.00 uur tot 18.00 uur afspraken op andere tijdstippen uitsluitend in overleg.
Monica Pollmann Haptotherapie Wijk bij Duurstede.
Monica Pollmann MSc, GZ-haptotherapeut, pedagoge opvoedingsondersteuner, docente aan de academie voor haptonomie Doorn, haptonomisch zwangerschapsbegeleider. 0343-592251 Monica Pollmann. Met heel veel plezier werk ik sinds 1996 als haptotherapeut in deze praktijk. Daarnaast werk ik ook als docent aan de academie voor haptonomie in Doorn, de Hoge Scholen Utrecht en Leiden en het Centrum voor Pedagogisch Contact.
welkom.
Mocht ik niet direct opnemen, dan kun je iets inspreken op mijn voice-mail dan bel ik je bij de eerstvolgende gelegenheid weer terug. Mailen kan ook haptotherapie@mirandasusebeek.nl. Vereniging van haptotherapeuten lidnummer 632 A, Vereniging Haptonomische Zwangerschapsbegeleiders lidnummer 135. AGB-code zorgverlener 90-044472, AGB-code praktijk 90-53178, KvK 52738841. 3532 GM Utrecht.

Contacteer ons

haptonoom haarlem
wat is haptotherapie
haptonomie hilversum
academie voor haptonomie
haptonomie limburg
haptonomie dordrecht
vergoeding haptotherapie
haptotherapie rotterdam
haptonomie haarlem
haptonomie tilburg
roel roel