depressierelatietherapieburnoutstresspsychotherapierouwverwerkinghaptonomie opleidinghaptonomie utrecht

Resultaten voor haptonomie deventer


haptonomie deventer
 
Links literatuur Haptotherapie Haptonomie Christine Bak Gouda.
Bob Boot Haptonomie Een kwestie van gevoel Archipel, Amsterdam, 2005. Dorus Gerritse Over kleine dingen Elsevier Maarssen, 2002. Gerrit Hammink e.a. De puberparadox Haptonomische Bibliotheek, Blaricum, 2011. Marli Lindeboom e.a. Haptotherapie bij burn-out 2012. Els Plooij Haptotherapie Praktijk en theorie Harcourt, Amsterdam, 2005. Pieter van der Slikke Werken met haptonomie AnkhHermes, Deventer.
Sanne van der Kolm Praktijk voor Haptonomie Deventer.
Heb je het gevoel dat je weer bij jezelf terug wilt komen? Ben je op zoek naar verdieping en bewustwording? Misschien is haptonomie dan wat voor jou! Haptonomie: contact dat raakt! Sanne van der Kolm Praktijk voor Haptonomie en haptotherapie Deventer.
Haptonomie Klachten met een mentale oorzaak De Haere.
Een aantal van onze fysiotherapeuten heeft zich aanvullend gespecialiseerd in haptonomie en behandelt je lichamelijke klachten, terwijl tegelijkertijd ook veel aandacht is voor de oorzaken. Haptonomie wordt zowel bij kinderen als volwassenen toegepast, bijvoorbeeld als er sprake is van.: spierverkrampingen nek en rugpijn.
Suzan Massop Fysio en Haptotherapie.
Er is een goede en nauwe samenwerking met Fysiotherapie Bathmen, Frank van Geelen Manuele therapie, Claske Mennink Care to Move, Centrum voor Bewegingsdiagnostiek, Mayk Egbers Osteopathie Deventer, Mw. JC de Jong Orthomanueel geneeskunde. De praktijk is aangesloten bij het KNGF, RGF, de Coperatie Fysiotherapie Deventer Salland, VVH, GZ haptotherapeut, Qualiview.
Afdrukken: Zwangerschapscursus CJG Deventer.
Daarnaast leer je hoe je om kunt gaan met alle veranderingen in de zwangerschap, maar ook hoe de partner steun kan bieden, bijvoorbeeld samen de pijn van wee├źn opvangen en oefenen met persen. Haptonomische zwangerschapsbegeleiding is geen groepscursus, je volgt de begeleiding als ouderpaar.
Haptotherapie Praktijk voor Haptotherapie.
Bij dat proces kan ik je begeleiden, in een veilige omgeving. Om te durven voelen en jezelf te ontplooien. Een plek om te zijn wie je bent. Om vervolgens met jezelf de wereld in te gaan. Noorderplein 7, 7412 VS, Deventer 06-51336242.
Rineke Brinkman Haptotherapie.
Selecteer een pagina. Praktijk voor Haptotherapie, Haptonomische zwangerschapsbegeleiding, Relatiebegeleiding en Kinderhaptotherapie. Als GZ-Haptotherapeut bied ik in mijn praktijk haptotherapie, relatietherapie, haptotherapie voor kinderen en haptonomische zwangerschapsbegeleiding aan. Haptotherapie legt de verbinding tussen denken en voelen, tussen emoties en lichamelijke gevoelens.
Leferink Home.
Het is dan belangrijk om een praktijk te zoeken die echt bij je past, zodat je samen de oorzaak aan kunt pakken. Wij werken op basis van de Marsman-methodiek, een vorm van manuele therapie die zich richt op het vrij bewegen van de wervelkolom.
Frits Tieman Fysiotherapie Zevenhuizen Zuidbroek.
Het Team Frits Tieman. Zuidbroek / Zevenhuizen. Zuidbroek / Zevenhuizen. Diploma Fysiotherapie Academie voor Fysiotherapie in Deventer. Alpha-cursus Haptonomie in Rotterdam/Doorn. Sensomotorische Training in Nijmegen bij Gerard Worm. Sportfysiotherapie te Papendal. Martin van Buijtene. Marcel De Meyer. Martin van Buijtene.
Haptonoom haptonomie in Deventer Vind-een-therapeut.nl.
we halen uw resultaten op. Vragen van therapeuten. Vragen van organisatoren. Contact met de beheerder. Op straal rond een gemeente. In de provincie Drenthe, Zeeland, Utrecht, Overijssel, Noord-Holland, Noord-Brabant, Limburg, Groningen, Gelderland, Friesland, Zuid-Holland of Flevoland. Vind-een-therapeut.nl 2010-2018 Privacy and Cookies Disclaimer Gebruikersvoorwaarden.
Jeltje Smits Deventer Overijssel alternatieve therapie voor Haptonomie.
Reconnection Reconnective Healing. Speyertherapie of Speyer-Methode. Stoppen met Roken. T'ai' Chi Chuan Tai Chi. TCM Traditional Chinese Medicine. Touch for Health. Touch of Matrix. Voeding en Dieet. Lange Zandstraat 102. 7412 CK Deventer. Ik ben aangesloten bij de volgende verenigingen.:
Coaching vanuit haptonomie Vanuitjou Wijkwinkel Deventer.
Kennis op het gebied van onder andere verzuim, ontslag en talentontwikkeling combineert zij met kennis en ervaring op het gebied van het menselijk lichaam zowel emotioneel als fysiek. De praktijk voor coaching en haptonomie is gevestigd op Brink 30 in Deventer.

Contacteer ons

haptonomie arnhem
zwangerschaps haptonomie
haptonomie kind
lies nolden
haptomie
zwangerschapsbegeleiding
haptonomie deventer
schlaman
lommerrijk lelystad
vvh haptotherapie