depressierelatietherapieburnoutstresspsychotherapierouwverwerkinghaptonomie opleidinghaptonomie utrecht

Meer resultaten voor haptonoom amsterdam


haptonoom amsterdam
 
Haptonomie Haptonomie.
Scholings instituut in de authentieke haptonomie. In 1985 is het Scholings Instituut voor Haptonomie opgericht door Frans R. Na zijn studie medicijnen en psychologie heeft hij in navolging van zijn vader, de grondlegger van de haptonomie, de scholingen in de haptonomie ter hand genomen.
Zeeuws Kollektief voor Haptonomie.
Haptosynesie 1 en 2 en supervisie aan het Wetenschappelijk Instituut voor Haptonomie F.Veldman. Haptonomische zwangerschaps begeleiding. Trauma and Resilience aan de Universiteit Jeruzalem en The Israeli Center for the Treatment of Psychotrauma D.Brom Ph.D. Yad Vasheem Jeruzalem scholing Holocaust studies. Masterclass Oplossingsgericht werken Pro education Amsterdam docent Herman de Hoog.

6843 HP Arnhem. Mijn praktijk bevindt zich op 3 minuten loopafstand van station Arnhem Zuid. Als GZ-Haptotherapeut bied ik begeleiding aan volgens de recente richtlijnen van de Vereniging van Haptotherapeuten VVH. Geregisteerd onder nummer 553A bij Vereniging Van Haptotherapeuten te Amsterdam.
Haptonomiepraktijk Sasja de Bie, Haptotherapie in Amsterdam.
Je verwacht een kindje en zoekt individuele begeleiding voor de zwangerschap en bevalling. Het contact met je kindje maakt een belangrijk deel uit van deze begeleiding. Mijn naam is Sasja de Bie en ik heb een praktijk voor haptotherapie en zwangerschapsbegeleiding in Amsterdam-Oost.
Praktijk voor haptotherapie en haptonomie in Amsterdam Els Boon.
1079 AV Amsterdam. 020-6831087 of 06-22128403. In de haptotherapie leer je weer contact maken met je gevoel. Stapje voor stapje herstel je de gevoelsverbinding met jezelf en met de omgeving. Je leert te vertrouwen op wat je gevoel je te vertellen heeft.

Pour acceder a certains contenus de ce site web et en profiter au maximum, vous devez activer JavaScript y cookies. Pour de plus amples informations veuillez vous reporter a la section aqui ou cliquez sur le bouton au dessous a continuer.
Haptotherapie Zwolle Jesper Beunk It's' Just Therapy.
1053 HA Amsterdam. Volg ons op. Zie je door de bomen het bos niet meer? Neem contact met ons op en wij begeleiden je naar de juiste professional. Boek een intake consult Schrijf je in als therapeut/coach Meld je aan voor de nieuwsbrief.
Home Haptonomiepraktijk Amsterdam.
Maak gauw een afspraak om te zien of dit bij jou op zijn plaats is! Lees hier meer informatie over video interactiebegeleiding. Anja de Graaff. Werkdagen: maandag en vrijdag. Tel: 06 511 45 172. 1087 DJ Amsterdam. 1094 CL Amsterdam.
De Praktijk Haptonomie Waterland. LinkedIn.
Monnickendam is zowel met openbaar vervoer als met de auto goed te bereiken uit de wijde omgeving: Amsterdam, Edam, Volendam, Hoorn en Purmerend. De bussen 111, 315 en 103 uit Amsterdam en Purmerend stoppen op 5 minuten lopen van de praktijk.
Janny Brienen Haptonomie Training Therapie.
Het is best en puzzel om een juiste keuze te maken uit het ruime aanbod aan therapie├źn en/of trainingen. Ik zal mijn best doen om uit te leggen wat ik als haptonoom te bieden heb en wat ik voor jou, je relaties of je organisatie kan betekenen.
Contact Haptotherapie Oud ZuidHaptotherapie Oud Zuid.
Fysiotherapie Oud Zuid Vereniging Voor Haptotherapeuten VVH Akademie voor haptonomie Haptonomie startpagina. Voor een afspraak of meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Groepspraktijk Oud Zuid, Haptotherapeuten. 1072 ES Amsterdam. Als wij aan het behandelen zijn staat het antwoordapparaat aan.
Haptotherapie en Haptonomie in Amsterdam Zuidde Pijp en Oost. Haptotherapie en Haptonomie in Amsterdam Zuidde Pijp en Oost.
De haptonomische aanraking kan bijvoorbeeld steun en bevestiging geven. In onze praktijk in Amsterdam kunnen wij je begeleiden je eigen veerkracht te laten voelen, je eigen kracht en je ruimte. Heeft u een vraag of wilt u een afspraak inplannen?

Contacteer ons

vvh
wat is een haptonoom
hypnotherapie
leeuw
haptonoom amsterdam
haptonomie enschede
angst
kosten haptonomie
haptonoom
haptonomie voor kinderen