depressierelatietherapieburnoutstresspsychotherapierouwverwerkinghaptonomie opleidinghaptonomie utrecht

Op zoek naar synergos?


synergos
 
Synergos Tigges Haptonomie.
Binnenkort komt hier nadere informatie over opleidingsinstituut Synergos en hun visie op haptonomie. Tijdelijke Haagse locatie van Synergos. Haagse locatie van Synergos. Jan Tigges haptonomie. 2571 CC Den Haag. 070 345 92 12. 06 50 65 51 80. Wat is Haptonomie?
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Coöperatie Synergos Woerden Kantoorruimtes huren, vergaderen, presenteren.
Door onze visie is er binnen Synergos de mogelijkheid om anderen kansen te bieden. Synergos kan ruimte beschikbaar stellen aan organisaties die een maatschappelijk doel nastreven. Door de krachten te bundelen zijn wij dé plek waar ondernemers uit Woerden en omgeving zich thuis voelen.
Home.
Synergos Synergos Portal.
Welkom op het studentenportaal van Synergos. Deze veilige omgeving is alleen toegankelijk voor studenten van de Synergos Haptonomie Opleiding. Bij Synergos ontwikkelen wij het lerend vermogen van mensen en organisaties. Dat doen we door gebruik te maken van de invloed van het voelende vermogen.
Synergos bedrijfsopleidingen.
Nico Pronk is haptotherapeut, coach en trainer, docent haptonomie en eigenaar van Synergos Nederlandse Vakopleiding Haptonomie. Roos en Nico zijn gericht op laten ervaren en voelen. Door hun jarenlange ervaring weten zij mensen en daarmee bedrijven in de kern te raken.
Home Synergos Communicatie.
Het team van Synergos Communicatie is actief sinds 1996 en heeft 22 magazines gemaakt, 18 websites gebouwd, 10 klimaatboeken geschreven, 69 flyers en brochures geproduceerd, 8 rapporten bewerkt, 320 artikelen geschreven, 2 informatiesessies belegd voor de Tweede Kamer, 29 politici betrokken, één IMAX film inhoudelijk begeleid, en veel meer.
Omnisport Synergos Sliedrecht.
Synergos Zuid-Frankrijk.
Een leercurve die vele malen steiler is dan je gewend bent. Groepen starten bij voldoende deelnemers. Aanmelden binnen een aangegeven tijd. 3818 HH Amersfoort. Synergos Den Haag. 2585GP Den Haag. Algemene Voorwaarden Synergos Vakopleiding Haptonomie. Algemene voorwaarden synergos talent en organisatieontwikkeling.
Synergos.
Zij zijn door Synergos opgeleid tot haptonomiedocent en geven les op de hoofdvestiging in Amersfoort, op diverse locaties in Nederland en in Frankrijk. Naast het docentschap hebben zij een eigen praktijk, trainingsbureau, of zijn werkzaam bij de praktijk van Synergos.

Contacteer ons

haptonomie groningen
haptonomie nijmegen
haptonomie apeldoorn
hapnotherapie
synergos
haptotherapie ede
wat is haptonomie
haptotherapie amsterdam
haptonomie amersfoort
haptotherapie groningen
oss nl
opleiding haptotherapie