depressierelatietherapieburnoutstresspsychotherapierouwverwerkinghaptonomie opleidinghaptonomie utrecht

Zoeken naar opleiding haptotherapie


opleiding haptotherapie
 
Haptotherapeut Wikipedia.
Om als GZ-Haptotherapeut aangemerkt te kunnen worden dient men aangesloten zijn bij de Vereniging van Haptotherapeuten VVH en te voldoen aan de volgende eisen.: minimaal een hbo-opleiding in de gezondheidszorg of welzijnszorg. daarnaast een opleiding haptotherapie SPHBO-getoetst CPION / VVH-geaccrediteerd.
haptonomie opleiding nijmegen.
De haptotherapie opleiding is een 4-jarige deeltijdopleiding: u bent een vaste dag per week bezig met de opleiding haptotherapie. De ene week zit u op het opleidingsinstituut in Nijmegen, de andere week heeft u een werkgroepbijeenkomst met 5 tot 6 medestudenten in uw eigen regio.
HANNE VERMEULEN Haptotherapie Hanne Vermeulen Arnhem.
Haptotherapie Opleiding Academie voor Haptonomie Doorn 1986 1990. Leergang haptotherapie en relaties-Academie voor Haptonomie Doorn 2002 2004. Colloqium ontwikkelingen in de haptonomie-CIRDH Centre international de recherche et développement de lhaptonomie Frankrijk 2009 heden. Fysiotherapie/Haptotherapiepraktijk, Utrecht, 1976 1996. Haptotherapeut Gezondheidscentrum Lombok, Utrecht, 1996 2012.
Irene van Dantzig: Haptotherapie en Relatietherapie Rotterdam.
Tussen 1995 en 2000 heb ik daar de opleiding haptotherapie zie onder: haptonomie en haptotherapie gevolgd en afgerond. De opleiding tot relatietherapeut heb ik vervolgens tussen 2007 en 2009 doorlopen. Tussen 1981 en 2007 ben ik als fysiotherapeut en later haptotherapeut werkzaam geweest op de afdeling Revalidatie van het Erasmus MC toen nog Dijkzigt ziekenhuis.
Haptotherapeut Joke Magielse Haptotherapie Tegelen Venlo.
Daarna heb ik de docenteopleiding Haptonomie gedaan, en vanaf 1992 geeft ik scholing in de haptonomische fenomenen aan werkers in de zorg. Vervolgens heb ik de opleiding Haptotherapie gedaan in Berg en Dal. In 2000 ben ik een eigen praktijk gestart als Haptotherapeut.
Untitled Document.
Opleiding Fysiotherapie aan de Academie voor Fysiotherapie in Enschede. Registratie algemeen: fysiotherapeut en psychosomatisch fysiotherapeut. Is opgenomen in het kwaliteitsregister fysiotherapie van de KNGF en NFP. zie ook: www.defysiotherapeut.com. Haptotherapie bij het ITH te Nijmegen en Haptonomie en Haptosynesie-opleidingen aan het WIH Wetenschappelijk Instituut voor Haptonomie te Grave.
WILMA Haptonomie Tigchelaar.
Wat maakt dat iemand doet wat hij doet? Na een oriëntatie zag ik de opleiding haptotherapie en dat was het voor mij. Op een niet beoordelende manier mensen in beweging zetten waarbij iemand zich weer innerlijk vrij kan gaan voelen.
voorstellen Praktijk Haptotherapie Hermien de Ridder Amerongen.
de alpha opleiding haptonomie begonnen en vanaf dat moment intensief bezig geweest met de haptonomie en de haptotherapie. Sinds die tijd heb ik veel opleidings en werkervaring opgedaan, ook vanuit andere visies om breed te kunnen kijken en werken. Het grootste deel van mijn werk is haptotherapie als individuele begeleiding aan mensen van alle leeftijden.
Ars Vivendi Haptonomie en Haptotherapie in Gouda.
Ik ben doorgestroomd in de opleiding haptotherapie en per oktober 2015 ben ik werkzaam bij Ars Vivendi. Aanvankelijk combineerde ik mijn praktijkwerk met mijn baan als leidinggevende bij revalidatiecentrum Heliomare, afdeling arbeidsintegratie. Sinds januari 2018 richt ik me helemaal op mijn werk als haptotherapeut.
Margaret Steeman GZ haptotherapeut Praktijk Steeman.
DSM IV in de praktijk, psychopathologie verdiepingscursus Amersfoort. Nascholing haptotherapie en seksualiteit Doorn. Opleiding haptotherapie en relatieproblematiek Doorn. Opstellingen als helingmethode bij trauma van de ziel, F. Opleiding systemisch werk; Familieopstellingen, Hellinger Hilversum. Nascholing haptotherapie en burnout Doorn. Specialisatie kinderhaptotherapie Doorn.
Over HTC Haptotherapiecentrum.
Ik werk al sinds 1985 met haptonomie en sinds 1996 werk ik ook als praktijkbegeleider en docent aan de opleiding voor haptotherapie in Nijmegen ITH. Ook werk ik sinds 2005 in het Helen Dowling Instituut Nijmegen-Arnhem voorheen Taborhuis, dat specifiek gericht is op psychologische zorg voor mensen met kanker.
Mijn achtergrond en opleiding.
Haptotherapie opleiding bij de Academie voor Haptonomie te Doorn, 1986 t/m 1990. Zwangerschapsbegeleiding opleiding bij de Academie voor Haptonomie te Doorn, gevolgd tijdens de Haptotherapie opleiding. Vele vormen van nascholing w.o. Rouwverwerking en Stervensbegeleiding. Haptotherapie en Relatiebegeleidingen. Het leren omgaan met pijn.

Contacteer ons

haptonomie groningen
haptonomie nijmegen
haptonomie apeldoorn
hapnotherapie
synergos
haptotherapie ede
wat is haptonomie
haptotherapie amsterdam
haptonomie amersfoort
haptotherapie groningen
oss nl
opleiding haptotherapie