depressierelatietherapieburnoutstresspsychotherapierouwverwerkinghaptonomie opleidinghaptonomie utrecht

Resultaten voor opleiding haptotherapie


opleiding haptotherapie
 
Over Melanie Haptotherapie.
Hij schreef dat hij middels aanraking veel conflicten en problemen tussen lichaam en geest heeft opgelost, dit leek me zo bijzonder. Ik nam me voor dat als ik later oud en wijs was ik zelf Haptotherapie zou gaan studeren. Gelukkig heb ik niet gewacht en ben ik meteen na mijn studie Pedagogiek de opleiding Haptonomie bij Synergos in Amersfoort ingedoken.
Start.
Ik wilde er meer mee doen. Zo ben ik de opleiding haptotherapie gaan volgen, eerst in Doorn en later op het ITH te Berg en Dal. Daar ben ik in 2003 afgestudeerd. Binnen de haptotherapie ben ik vooral genteresseerd in de manier waarop mensen met zichzelf omgaan en hoe zij met anderen in hun omgeving omgaan.
10 VRAGEN OVER HAPTONOMIE Marte van Santen.
Een haptotherapeut gaat een stapje verder dan een haptonoom; hij behandelt mensen. Het is een zorgverlener met een HBO of universitaire opleiding, bijvoorbeeld een fysiotherapeut, een psycholoog, een maatschappelijk werker, een mensendiecktherapeut of een huisarts. In het verlengde daarvan heeft een hij een vierjarige opleiding gevolgd, om zich te bekwamen in de haptotherapie.
Haptonomie Haptonomie.
Scholings instituut in de authentieke haptonomie. In 1985 is het Scholings Instituut voor Haptonomie opgericht door Frans R. Na zijn studie medicijnen en psychologie heeft hij in navolging van zijn vader, de grondlegger van de haptonomie, de scholingen in de haptonomie ter hand genomen.
Ineke Los de Mare Haptotherapiepraktijk Middelburg.
Nascholing Haptotherapie en re-integratie Nijmegen. Nascholing Haptotherapie en Trauma, deel 1 en 2 Doorn. Nascholing Haptotherapie en Burn-out Doorn. Nascholing Haptotherapie en groepen Nijmegen. Certificaat Haptonomische Zwangerschapsbegeleiding 1998 Doorn. Diploma Opleiding Haptotherapie Doorn en Nijmegen 1988/1994. Opleiding Haptonomie Rotterdam 1981/1983.
Welkom Karel Matla.
Met haptotherapie kan je leren weer contact met jezelf en je lijf te maken. In 2008 ben ik begonnen met de opleiding haptotherapie aan de Academie voor Haptonomie te Doorn. Aanraken en aangeraakt worden, ervaren wat dat met me doet, was een achtergebleven gebied.
Fysiotherapie Haptotherapie Mindfullness.
haptonomie opleiding nijmegen.
De haptotherapie opleiding is een 4-jarige deeltijdopleiding: u bent een vaste dag per week bezig met de opleiding haptotherapie. De ene week zit u op het opleidingsinstituut in Nijmegen, de andere week heeft u een werkgroepbijeenkomst met 5 tot 6 medestudenten in uw eigen regio.
Over HTC Haptotherapiecentrum.
Ik werk al sinds 1985 met haptonomie en sinds 1996 werk ik ook als praktijkbegeleider en docent aan de opleiding voor haptotherapie in Nijmegen ITH. Ook werk ik sinds 2005 in het Helen Dowling Instituut Nijmegen-Arnhem voorheen Taborhuis, dat specifiek gericht is op psychologische zorg voor mensen met kanker.
Haptonomiepraktijk Katwijk Balans tussen denken, voelen en doen.
Nadat mijn kinderen naar school gingen besloot ik de opleiding voor haptotherapeut te gaan volgen bij Synergos in Amersfoort. Ik had eerder de haptotherapie al persoonlijk leren kennen. Het sprak me aan, ondanks dat ik het niet precies begreep. Ik voelde dat het iets met me deed en vooral dat het me goed deed.
haptotherapie, journey therapie, quantum touch, amsterdam, limmen, noord-holland.
Haptotherapie: Fysiotherapie: Groningen: Opleidingen en Praktijk.
Om mijn kennis van fysiotherapie te verdiepen volgde ik in 1992 de opleiding Cyriax. In 2006 voltooide ik een nascholing bindweefselmassage. Via collegas kwam ik in aanraking met haptonomie. In 1997 voltooide ik de basisopleiding haptonomie aan de Academie voor Haptonomie in Doorn. Sinds 2007 ben ik gecertificeerd haptotherapeute te Groningen. Haptotherapie in Borger.

Contacteer ons

haptonomie groningen
haptonomie nijmegen
haptonomie apeldoorn
hapnotherapie
synergos
haptotherapie ede
wat is haptonomie
haptotherapie amsterdam
haptonomie amersfoort
haptotherapie groningen
oss nl
opleiding haptotherapie