depressierelatietherapieburnoutstresspsychotherapierouwverwerkinghaptonomie opleidinghaptonomie utrecht

Zoeken naar haptotherapie groningen


haptotherapie groningen
 
Haptotherapie Friesland.
Ik ben GZ-haptotherapeut, tevens orthopedagoog en GZ psycholoog en werkzaam in een praktijk voor haptonomie, haptotherapie en psychologie in de gemeente Lemsterland, in Friesland. Op mijn site vindt u informatie over mijn werk: haptotherapie voor kinderen/pubers en volwassenen, coaching, relatiebegeleiding en supervisie.
kaartje Zoek haptotherapeut. kaartje Zoek haptotherapeut.
Jensemaheerd, Groningen, Nederland. Ruimte voor ontplooing. Jan Lutmastraat, Groningen, Nederland. Haptonomie Joop Geeraets. Beukemastraat 72, Hoogezand, Nederland. Meer, van der, G. Alexanderstraat 132A Arnhem. Dennenweg 3 Velp, Arnhem. Haptotherapie Paula Groeneveld. Lekdijkstraat 13 Culemborg. Landsteinerbocht 10 Delft. Ineke Los-de Mare.
Haptonomie Support; een overzicht van kwalitatief goede haptonomie praktijken.
Ervaring en inzicht in de rol die gevoelens spelen geeft breedte en diepte aan je persoonlijke ontwikkeling en helpt bij het verhelderen van communicatie en samenwerkingsvormen. Praktijk voor Haptotherapie Winniefred Wellenberg. Door gesprek, aanraking en ervaringsgerichte oefeningen word je geraakt in je gevoel. Hierdoor ervaar je wat belangrijk voor je is en wat wel en niet goed voor je voelt. Dan kun je weer je eigen keuzes maken. Vera Krouwels Groningen.
Adressenlijst Haptonomie Haptonomie.
8445 SN Heereveen. 8913 CZ Leeuwarden. Fonteinland 7 c. 8607 GK Sneek. 8605 CR Sneek. Burgemeester de Hooppark 7. 8604 ZN Sneek. 8601 BG Sneek. De Heer E. v Haptonomie Korte Rogstraat 2B 5361 GJ GRAVE info@haptonomie.com Telefoon 0033 0676809852.
Haptotherapie-Douma.
Dit kan reeds in de kinderjaren zijn gebeurd, maar ook door nare ervaringen van latere datum, zoals een ongeluk, een sterfgeval, seksuele mishandeling of andere negatieve belevingen. Ook problemen op het werk of in de thuissituatie zijn van invloed op uw welbevinden.
Haptonomie rubrieken.com.
Praktijk voor Haptonomie Dommelen Haptonomische begeleiding Femke Zeijen Leenders, Msc Psychologie. Praktijk voor Haptonomie en Haptotherapie Jenny Verwey in Zuidoost Friesland Praktijk voor Haptonomie en Haptotherapie van Jenny Verwey te Waskemeer, in het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. Kinderhaptotherapie, individuele therapie voor volwassenen en zwangerschapsbegeleiding.
Praktijk voor Haptotherapie in Friesland Groningen Drenthe.
In het hart van Friesland, Groningen en Drenthe. Praktijk voor Haptotherapie. Een mens kan op een bepaald moment in zijn leven vast lopen. Dat kan zijn met een probleem, met jezelf of met je omgeving. Als je jezelf of je probleem iedere keer weer tegenkomt, kan er een moment komen dat je je realiseert dat je er zelf niet meer uitkomt.
Haptotherapie: Fysiotherapie: Groningen: Welkom.
Over mij Fysiotherapie Skipsleat.
2017: diverse studygroups level 2 NKT. 2016: diverse workshops; workshop haptotherapie, workshop psoas voor yogadocenten. 2016: herhaling BHV. 2016: NKT level 2, Amsterdam. 2015: NKT level 1, Amsterdam. 2015: Yin Yoga Teacher Training module 3, Venwoude. 2015: lezing: zicht op de schouder; weke delen in de knel. 2015: cursus: persoonlijke strategie, Groningen.
Welkom op de website van HdH Haptotherapie de Hagen.
Welkom op de site van Haptotherapie de Hagen, Arnhem. Haptotherapie is de therapeutische toepassing van haptonomie. Haptonomie gaat over het raken of geraakt worden in het gevoel. Je lijf geeft je meer signalen over hoe jij je voelt dan je denkt.
Haptotherapie vanuit een Christelijke levensovertuiging.
Doet de haptotherapie iets met hypnose? Alleen maar op je gevoel afgaan? Haptotherapie: een lichaamsgerichte. Haptotherapie: voor wie? Vereniging Van Haptotherapeuten. Welkom bij christenhaptotherapie.nl. Deze website is gemaakt door een aantal haptotherapeuten, die leven en werken vanuit een christelijke levensovertuiging.
Praktijk Intacto voor Haptotherapie en Zwangerschapsbegeleiding te Groningen.

Contacteer ons

haptonomie groningen
haptonomie nijmegen
haptonomie apeldoorn
hapnotherapie
synergos
haptotherapie ede
wat is haptonomie
haptotherapie amsterdam
haptonomie amersfoort
haptotherapie groningen
oss nl
opleiding haptotherapie