depressierelatietherapieburnoutstresspsychotherapierouwverwerkinghaptonomie opleidinghaptonomie utrecht

Meer resultaten voor haptotherapie ede


haptotherapie ede
 
156 fysiotherapeuten met specialisatie haptotherapeut rond Ede pagina 4.
Kees Groen, haptotherapie en psychosomatische fysiotherapie, Assendelft. Haptonomie Wijchen, Wijchen. Afstand: 100 km. 5 km 1. 10 km 6. 25 km 15. 50 km 44. Nog niet op deze site? Meld u nu aan! Laatst gewaardeerde fysiotherapeuten in Ede. Fysiotherapeut Schrijvers, L.M.
Wie ben ik? Praktijk Confidentia.
Pas toen ik al een paar jaar ik in de psychiatrie werkte, hoorde ik voor het eerst van haptotherapie. Ik ontdekte in die tijd dat als ik mensen vroeg wat ze nog eens zouden willen, of waar ze van droomden, ze dat vaak niet konden aangeven.
Haptotherapie Binnenplaats Ede.
Ook als je een behandeling krijgt bij een andere specialist van De Binnenplaats, kan je haptotherapie volgen. Haptotherapie wordt vergoed vanuit de aanvullende verzekering, meer over tarieven. Aanmelden voor haptotherapie. Wil je meer weten over haptotherapie of je direct aanmelden? Neem contact op. Reacties zijn gesloten. Padberglaan 18, 6711 PD Ede.
Home Haptotherapie Ita van Hilten.
Hoe gaat haptotherapie? Wie ben ik. Selecteer een pagina. Ita van Hilten. Haptotherapie is samen op weg gaan, om je eigen balans in het leven te vinden. De haptonomie leer van het gevoelsleven gaat ervan uit dat een mens van nature ontmoetingsgericht is.
Home Haptotherapie Veenendaal.
Haptotherapie omvat heel de mens. Haptotherapie legt de verbinding tussen emoties en lichamelijke gevoelens. Haptotherapie kan helpen bij lichamelijke en geestelijke overbelasting, verwerkingsproblemen, traumatische ervaringen, relatieproblemen, negatief zelfbeeld, angst en bij het hanteren of leren omgaan met grenzen. Haptotherapie is praten en voelen.
HOME Haptotherapie Hanne Vermeulen Arnhem.
Haptotherapie helpt je bewust te worden wat je voelt en daarna te handelen. Je leert ervaren hoe jij in het leven staat en hoe jij in het leven wilt staan, wat voor jou belangrijk is. Je gevoelsleven kan soms ondergesneeuwd raken omdat je veel moet, veel denkt en snel leeft.
Haptotherapie Ede AmersfoortHaptotherapie Annemie Janssen.
Haptotherapie kan je helpen om je evenwicht te hervinden. Je lichaam geeft haar zuiver aan waar je uit balans bent. Door aanrakingen kun je ervaren en ontdekken welke van jouw kwaliteiten en kwetsbaarheden al voldoende ruimte krijgen, en welke je verder kunt ontwikkelen om dat evenwicht te hervinden. Een balans tussen voelen, handelen en denken, en tussen lichaam, geest en ziel. In mijn werk zijn vriendelijkheid, aandacht en opmerkzaamheid de belangrijkste waarden. Reacties zijn gesloten. Annemie Janssen De Binnenplaats: Padberglaan 18, 6711 PD Ede T: 06-25574711 E: info@haptotherapie-ede-amersfoort.nl.
Veluwse Poort Haptotherapie Ede.
De combinatie in onze praktijk van algemene fysiotherapie en een aantal specialisaties heeft een groot voordeel. Er wordt hierbij volop van elkaars inzichten geprofiteerd. Door het volgen van na en bijscholingscursussen blijven we op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.
Haptotherapie Ede.
Aanraken en aangeraakt worden is een directe manier om datgene wat in ons leeft voelbaar te maken. Daarom is aanraking een belangrijk onderdeel van de haptotherapie. Specifiek voor de haptotherapie is de bevestigende aanraking. Hierin kun je herontdekken dat je goed bent zoals je bent.

Contacteer ons

haptonomie groningen
haptonomie nijmegen
haptonomie apeldoorn
hapnotherapie
synergos
haptotherapie ede
wat is haptonomie
haptotherapie amsterdam
haptonomie amersfoort
haptotherapie groningen
oss nl
opleiding haptotherapie