depressierelatietherapieburnoutstresspsychotherapierouwverwerkinghaptonomie opleidinghaptonomie utrecht

Op zoek naar haptonomie nijmegen?


haptonomie nijmegen
 
Haptonomie, Nienke van Wieringen.
De haptonomie richt zich op het gevoelsleven, in contact zijn met onszelf en de wereld om ons heen. Zij legt zich in het bijzonder toe op dat wat een rol speelt in menselijke verhoudingen, communicatie en relaties. De haptonomie gaat uit van het lichaam als drager van gevoelens.
Haptotherapie Baak Nijmegen e.o. Haptotherapie Baak.
Burn out, haptotherapie helpt je weer jezelf zijn. Zoeken naar: Zoeken. Haptotherapie Baak Nijmegen. Welkom bij Haptotherapie Baak Nijmegen. Haptonomie praktijk waar jouw persoonlijke ontwikkeling centraal staat. Kort samengevat kom je m.b.v. haptonomie weer in contact met je voelende vermogen.
Lisette Roobol Haptotherapie Oefentherapie.
Ik leg je graag uit wat ik voor jou kan betekenen en welke stappen daar voor nodig zijn. Kom in beweging en laat van je horen. Daar begint jouw weg naar een vrijer en blijer leven mee. Lisette Roobol Haptotherapie Oefentherapie. Leeuwstraat 1 in Nijmegen Beethovenstraat 5 in Groesbeek.
Haptotherapie Gezondheidscentrum Hazenkamp huisarts Nijmegen.
6531 SP Nijmegen Telefoon.: over de praktijk. doe de test. Is mijn gewicht goed? Wanneer beval ik? Hoe lang word ik? Hapto betekent, vrij vertaald uit het Grieks, ik voel, ik raak aan. Haptonomie richt zich op de ontwikkeling van het gevoelsleven en hoe je omgaat met jezelf, met je omgeving en met wat je meemaakt.
Haptonomie Fysiotherapie Dukenburg.
Bekken Fysiotherapie met haptonomische begeleiding Haptonomisch Counselor. Een Haptonomisch Counselor heeft de 2 jarige post-HBO opleiding bij het Instituut voor Toegepaste Haptonomie I.T.H. in Nijmegen afgerond. Tijdens de fysiotherapeutische begeleiding zullen, indien nodig, haptonomische vaardigheden worden ingezet. Haptonomie gaat over voelen, het toestaan van emoties en lichamelijke reacties.
Haptotherapie Nijmegen en Oss.
Wanneer u komt naar de haptotherapie praktijk van Raak in Nijmegen kunt u gerust zijn van een professionele en daadkrachtige aanpak. Graag maak ik kennis met u, dus belt u gerust voor een afspraak. Welkom bij de praktijk van Anita van Raak.
Haptotherapie Nijmegen Fysio Hatert.
6535 JX Nijmegen. Breng denken en voelen in evenwicht. Wanneer je gevoelens en gedachten niet in overeenstemming zijn met het leven dat je leidt, kunnen er allerlei lichamelijke en geestelijke klachten ontstaan. Haptotherapie is een therapie met als uitgangspunten voelen en ervaren.
Maayke Gieben Haptonomie.
Het woord haptonomie is afgeleid van de Griekse woorden hapsis en nomos. Hapsis betekent tastzin, gevoelszin en nomos betekent wet, regel. Samengevoegd betekent haptonomie de wetmatigheid van het gevoelsleven, van de tast. Frans Veldman, grondlegger van de haptonomie, definieert kortweg met de wetenschap van de affectiviteit.
Haptonomie Nijmegen Haptotherapie, Haptonoom De Telefoongids.
Haptonomie in Nijmegen. Haptonomie in Nijmegen. Godding Fysiotherapie Haptonomiepraktijk M J C. Leeuwstraat 1, 6531RA, Nijmegen. Fysiotherapie op haptonomische basis De haptonomie hebben we geïntegreerd in de fysiotherapie, waarbij we lichaamsgericht en vanuit een hele mens visie we Lees meer.
SARVATA, Centrum voor Gezondheid en Welzijn: Haptotherapie.
Haptotherapie is de therapeutische toepassing van haptonomie. Haptonomie onderstreept het belang van gevoelsmatig contact, met jezelf en met andere mensen. Haptotherapie biedt de mogelijkheid opnieuw contact te maken met je lichaam en daarmee met je gevoelens, je grenzen en hoe je staat in je relaties met andere mensen.
Haptonomie Nijmegen Cara Valk Haptotherapeut in Nijmegen.
Dit uit zich bijvoorbeeld in piekeren, jezelf vooral rationeel staande houden, stemmingswisselingen, strakke spieren of onverklaarde lichamelijke klachten. Haptotherapie is de therapeutische toepassing van haptonomie. Zij richt zich op herstel van het persoonlijk welzijn. De therapie combineert een psychologische met een lichamelijke benadering. Door het lijfelijk ervaren van uw gevoelens en deze zinvol te verbinden met denken en doen ontwikkelt u een nieuw persoonlijk evenwicht. U werkt aan vermindering van uw klachten en u vergroot uw persoonlijke veerkracht. Het resultaat is doorgaans een sterker gevoel van basiszekerheid en meer levenskwaliteit. Cara Valk is haptotherapeut en begeleidt mensen bij.: psychische en lichamelijke overbelasting stress, burn-out. onzekerheid en angst. verwerken van ingrijpende gebeurtenissen of ervaringen. onverklaarde lichamelijke klachten. stagnatie in de ontwikkeling naar een nieuwe levensfase adolescentievolwassenheidouderdom., acceptatie van jezelf, je eigen lichamelijkheid. rouw en verliesverwerking. chronische pijn en vermoeidheid. omgaan met ziekte en lichamelijke beperkingen. niet aangeboren hersenletsel CVA, beginnende dementie. veranderingen bij het ouder worden, levensvragen, verlies van vitaliteit. In geval van psychiatrische aandoeningen of ernstige lichamelijke pathologie wordt hapthotherapie alleen gegeven in samenwerking met de daarvoor gespecialiseerde hulpverleners. Wilt u meer weten of een afspraak maken? Bel of neem contact op via het contactformulier. 6537 NK Nijmegen.
Haptonomie opleidingen. ITH-Haptonomie cursussen voor de haptonoom.
Kennismaken met het ITH en de haptonomie? Wilt u meer weten over haptonomie in het algemeen, u oriënteren op wat haptonomie voor u kan betekenen en wat u er allemaal mee kan in uw werk, privé en relaties dit door ervaringsgericht met elkaar bezig te zijn?

Contacteer ons

haptonomie groningen
haptonomie nijmegen
haptonomie apeldoorn
hapnotherapie
synergos
haptotherapie ede
wat is haptonomie
haptotherapie amsterdam
haptonomie amersfoort
haptotherapie groningen
oss nl
opleiding haptotherapie