depressierelatietherapieburnoutstresspsychotherapierouwverwerkinghaptonomie opleidinghaptonomie utrecht

Zoeken naar haptonomie amersfoort


haptonomie amersfoort
 
start nieuwe praktijk voor haptonomie voor ouders en kinderen in amersfoort De Stad Amersfoort.
Mail De Stad Amersfoort. Deel je nieuws. Alma van Dillen. start nieuwe praktijk voor haptonomie voor ouders en kinderen in amersfoort. 26-04-2018, 1418: Lezersnieuws alma. Per 1 mei verhuis ik, Alma van Dillen van HaptoMeer, met mijn praktijk naar Amersfoort.
Carin Mannak Welkom.
Welkom op de site van Carin Mannak. Praktijk voor begeleiding van veranderprocessen via Haptotherapie, Ademtherapie en Energetisch Lichaamswerk in Amersfoort. Binnen mijn praktijk in Amersfoort begeleid ik mensen in veranderprocessen, zowel individueel als in groepen. Methodes vanuit de Haptotherapie, Ademtherapie en Energetisch Lichaamswerk zijn middelen hierin.
Inge Heijs Haptonomie Haptotherapie Amersfoort Startpagina.
De praktijk voor haptonomie en haptotherapie is gevestigd in Amersfoort. Privacyverklaring Heijs haptonomie: Praktijk voor haptotherapie en zwangerschapsbegeleiding van Inge Heijs. Om u te informeren hoe ik met uw persoonsgegevens om ga, die van belang zijn voor mijn praktijkvoering en behandelingen heb ik onderstaande privacyverklaring opgesteld.
Synergos.
De Synergosvisie op Haptonomie. Nicky de Troije. Rens van der Hout. Ons docententeam bestaat uit haptotherapeuten trainers. Zij zijn door Synergos opgeleid tot haptonomiedocent en geven les op de hoofdvestiging in Amersfoort, op diverse locaties in Nederland en in Frankrijk.
Synergos haptotherapie.
Haptotherapie kinderen en jongeren. Kennismaken met Haptonomie. Aanmelden voor nieuwsbrief. DE THERAPEUTEN VAN SYNERGOS. Arianne de Buck. Hoe heb jij haptonomie bij Synergos ervaren? Jouw ervaring delen. 3818 HH Amersfoort. 3533 JE Utrecht. Synergos Vakopleiding voor Haptonomie. 2018 Synergos Haptonomiepraktijk.
Brigitte Pouwels Haptonomie, Haptotherapie, Haptonomische Zwangerschapsbegeleiding.
Haptonomie kun je vertalen als gevoelskunde. Voelen is n van de zintuigen, en voelen kunnen we allemaal. De signalen vanuit je eigen lichaam geven informatie over jezelf. Haptotherapie Mensen kloppen aan bij een haptotherapeut wanneer ze in disbalans of vastgelopen zijn.
Haptotherapie Amersfoort José de Haas.
Welkom op de website van José de Haas, GZ-haptotherapeut in Amersfoort. Op deze website vind je informatie over haptotherapie en relatiebegeleiding. Haptonomie houdt zich bezig met de ontwikkeling van het gevoelsleven en in ruimere zin met de gevoelsmatige wisselwerking tussen mensen.
Roel Nooteboom Haptotherapie Haptonomie Amersfoort Roel Nooteboom Haptotherapie Haptonomie Amersfoort Alkmaar.
Mijn praktijk voor haptotherapie is gevestigd in het centrum van Amersfoort. Goed bereikbaar voor alle vervoersmiddelen en met parkeermogelijkheden dichtbij. U bent van harte welkom om telefonisch, per e-mail of via het contactformulier op deze website contact met mij op te nemen voor een eerste afspraak. Daarnaast biedt het info spreekuur kosteloos de mogelijkheid om vragen te stellen omtrent haptonomie, haptotherapie of mijn werkwijze.
Haptotherapiepraktijk Amersfoort Noord.
Haptotherapiepraktijk Amersfoort Noord. Haptonomie is de leer van het voelen. Haptotherapie is de therapeutische toepassing van de haptonomie. Wil je meer leren luisteren naar je gevoel? Wil je je klachten serieus nemen, wil je meer balans ervaren in voelen en denken?

Contacteer ons

haptonomie groningen
haptonomie nijmegen
haptonomie apeldoorn
hapnotherapie
synergos
haptotherapie ede
wat is haptonomie
haptotherapie amsterdam
haptonomie amersfoort
haptotherapie groningen
oss nl
opleiding haptotherapie