depressierelatietherapieburnoutstresspsychotherapierouwverwerkinghaptonomie opleidinghaptonomie utrecht

Op zoek naar hapnotherapie?


hapnotherapie
 
Hapnotherapie Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Wat zoek u? Hapnotherapie resultaten 1 2 getoond van 2. Bent u bedrijfseigenaar? Vul gratis uw gegevens aan. Karel Matla Psycho en Haptotherapeut. Burgemeester Martenssingel 15-lokaal 16. Wij vinden het telefoonnummer dat u zoekt. Ook voor adressen, openingstijden of anders.
Haptotherapie/ Relatietherapie Rotterdam Irene van Dantzig.
Simpelweg gezegd houdt haptotherapie in: Door middel van directe aanraking, gesprekken en oefenstof gaan ervaren Lees meer. Haptotherapie Rotterdam is al jaren gevestigd op een goed bereikbare locatie in Rotterdam Hillegersberg. Vanuit een mooi pand op de Antony Duyklaan werk ik al bijna 30 jaar als haptotherapeut en relatietherapeut.
Haptotherapie Maastricht.
Praktijk Haptotherapie Maastricht. Linda van Weersch. Mijn naam is Linda van Weersch. In 1981 ben ik begonnen in de A-verpleging in het oude ziekenhuis Annadal waar ik nu na zoveel jaren weer terug ben met mijn eigen praktijk. Wat zijn indicaties voor haptotherapie?
Alkmaar Praktijk voor Haptotherapie Haptotherapie en Zwangerschapshaptonomie.
In een hele rustige straat met voldoende gratis parkeerruimte, vlak bij het centrum van Alkmaar en toch ook vlak bij de ringweg, bevindt zich de Praktijk voor Haptotherapie en Haptonomische Pre en Postnatale Zwangerschapsbegeleiding. Ik ben ben erkend GZ-Haptotherapeut, lid van de Vereniging Van Haptotherapeuten VVH en lid van de Vereniging VHZB, Vereniging voor Zwangerschapsbegeleiders en Haptonomische pré en postnatale Ouders en kindbegeleiding.
Haptotherapie Nijmegen en Oss.
Als haptotherapeut heb ik jarenlange ervaring en ben ik een betrouwbare hulp voor psychische en psychosomatische problemen. Naast haptotherapie ben ik gespecialiseerd in relatietherapie en seksuologische hulpverlening. Wanneer u komt naar de haptotherapie praktijk van Raak in Nijmegen kunt u gerust zijn van een professionele en daadkrachtige aanpak.
index.
Wat is haptonomie en haptotherapie? Sentire Haptotherapie Tilburg.
Wil je weten wat haptotherapie voor je kind kan doen? Zie indicaties haptotherapie voor kinderen. Haptotherapie tijdens de zwangerschap blijkt een goede voorbereiding op de bevalling te zijn. Vrouwen en hun partner gaan dan met meer vertrouwen het proces van bevallen aan.
Haptotherapie Groningen Els de Graaf en Ettina Holman.
Vanuit deze nieuwsgierigheid ben ik de opleiding voor haptotherapeut gaan volgen aan de Academie voor Haptonomie in Doorn. Persoonlijk heb ik ervaren dat haptotherapie een heel mooie manier is om dichter bij jezelf te komen en meer eigen keuzes te maken.
Haptotherapie Leiden Home.
Haptotherapie is een methode om in contact te komen met je gevoel. Het kan helpen om balans in je leven te vinden of lichamelijke klachten te laten verdwijnen. Maar hoe werkt dat precies? Op deze website lees je wat haptotherapie is en wat haptotherapie voor jou zou kunnen betekenen.
Haptotherapie Praktijk Oorsprongpark.
Welkom bij Haptotherapie Oorsprongpark. Haptotherapie Praktijk Oorsprongpark is gelegen in Utrecht Oost in de wijk Buiten Wittevrouwen. Wij werken er met zes ervaren GZ-haptotherapeuten, allen geregistreerd bij de beroepsvereniging VVH. Wilt u meer informatie of een afspraak maken dan kunt u telefonisch of via email contact opnemen met een van ons.
Ervaringen met haptotherapie Cliënten aan het woord.
Op aanraden van een psycholoog kwam ik bij Alyt van Dijk, haptotherapeut terecht. Door de haptotherapie leerde ik samen met Alyt in plaats van wegduwen juist naar de pijn toe te gaan en te voelen wat er in mijn lijf gebeurt.
Home.
tast, gevoel en nomos wet, regel. Haptonomie gaat over voelen. Voelen in de breedste zin van het woord. Haptonomie gaat over de manier waarop je in contact staat met jezelf, je omgeving en anderen in die omgeving. De praktijk is gesloten.

Contacteer ons

haptonomie groningen
haptonomie nijmegen
haptonomie apeldoorn
hapnotherapie
synergos
haptotherapie ede
wat is haptonomie
haptotherapie amsterdam
haptonomie amersfoort
haptotherapie groningen
oss nl
opleiding haptotherapie