depressierelatietherapieburnoutstresspsychotherapierouwverwerkinghaptonomie opleidinghaptonomie utrecht

Meer resultaten voor hapnotherapie


hapnotherapie
 
Home Haptotherapie t Palet.
Haptotherapie t Palet werkt samen met. Welkom op de site van haptotherapie t Palet. Op deze site informeer ik u over mijn werk als haptotherapeut. In het menu vindt u informatie over wat haptotherapie is en wanneer dat van toepassing kan zijn.
Haptotherapie Haptotherapie en Haptonomische begeleiding, Maaike van Leur.
Haptotherapie is een persoonsgerichte therapie met het lichaam als instrument. Aanraken is de meest directe en meest krachtige manier om je in contact te brengen met je eigen gevoelens; dat brengt je dichter bij jezelf en bij wat je werkelijk voelt.
Home Vereniging van Haptotherapeuten VVH.
De haptotherapie is een haptische" therapie waarbij de positieve werking van aangeraakt worden een belangrijke rol speelt. De haptotherapie baseert zich op de menswetenschap haptonomie, een wetenschap die de fenomenen in het menselijk contact bestudeert en beschrijft, waarbij de mens wordt beschouwd als een geheel.
gewoon met gevoel.
Helder Ten Klooster begeleidt volwassenen in het duurzaam omgaan met kleine en grotere levensproblemen. Met haptotherapie en Acceptance Commitment Therapy. Om te ontwarren, om jezelf door te krijgen en om nieuwe paden te bewandelen. Om gewoon met gevoel te leven.
hapnotherapie Marokko Community.
Bekijk volle/desktop versie: hapnotherapie. Wie van de dames heeft ooit hapnotherapie gedaan. En hoe is het toen bevallen. Heb morgen een afspraak met mijn arts en ben van plan omdat aan te kaarten. Alle ervaringen zijn welkom. Je bedoelt waarschijnlijk Haptotherapie.
Wat is haptonomie en haptotherapie? Sentire Haptotherapie Tilburg.
Wil je weten wat haptotherapie voor je kind kan doen? Zie indicaties haptotherapie voor kinderen. Haptotherapie tijdens de zwangerschap blijkt een goede voorbereiding op de bevalling te zijn. Vrouwen en hun partner gaan dan met meer vertrouwen het proces van bevallen aan.
Haptotherapie Leiden Home.
Haptotherapie is een methode om in contact te komen met je gevoel. Het kan helpen om balans in je leven te vinden of lichamelijke klachten te laten verdwijnen. Maar hoe werkt dat precies? Op deze website lees je wat haptotherapie is en wat haptotherapie voor jou zou kunnen betekenen.
Haptotherapie en Haptonomie in Amsterdam Zuidde Pijp en Oost. Haptotherapie en Haptonomie in Amsterdam Zuidde Pijp en Oost.
Door haptotherapie gaan we samen zoeken naar jouw evenwicht, waardoor je je eigen fundament van veiligheid en vertrouwen gaat ervaren. De bewegingsvrijheid die je door haptotherapie in onze praktijk teweeg brengt, is direct voelbaar in je werksituatie, je gezinsleven en je persoonlijke ontwikkeling.
Tineke Kolvenbach Haptotherapie Utrecht.
Je innerlijke houding verandert en daardoor de manier waarop je in het leven staat. Vanuit mijn praktijk voor haptotherapie, gevestigd in Utrecht in de wijk Lunetten, help ik mijn cliƫnten bij het verstaan van de taal van het lichaam en gevoel.
Haptotherapie Fysiotherapie Heikant.
Wat is Haptotherapie? We worden als voelers geboren, maar raken door veel denken en presteren vervreemd van het voelen van ons eigen lichaam en onze emoties. Haptotherapie geeft je de mogelijkheid om via je lichaam weer in contact te komen met je gevoel, zodat er een verbinding kan zijn tussen denken en voelen.
Hapnotherapie Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Wat zoek u? Hapnotherapie resultaten 1 2 getoond van 2. Bent u bedrijfseigenaar? Vul gratis uw gegevens aan. Karel Matla Psycho en Haptotherapeut. Burgemeester Martenssingel 15-lokaal 16. Wij vinden het telefoonnummer dat u zoekt. Ook voor adressen, openingstijden of anders.
Haptotherapie/ Relatietherapie Rotterdam Irene van Dantzig.
Simpelweg gezegd houdt haptotherapie in: Door middel van directe aanraking, gesprekken en oefenstof gaan ervaren Lees meer. Haptotherapie Rotterdam is al jaren gevestigd op een goed bereikbare locatie in Rotterdam Hillegersberg. Vanuit een mooi pand op de Antony Duyklaan werk ik al bijna 30 jaar als haptotherapeut en relatietherapeut.

Contacteer ons

haptonomie groningen
haptonomie nijmegen
haptonomie apeldoorn
hapnotherapie
synergos
haptotherapie ede
wat is haptonomie
haptotherapie amsterdam
haptonomie amersfoort
haptotherapie groningen
oss nl
opleiding haptotherapie